Artikel top billede

Radikale vil splitte Center for Cybersikkerhed op i flere dele: Det fungerer ikke i dag

Interview: Tiden er løbet fra Center for Cybersikkerhed i den nuværende form, mener Radikale Venstres forsvars-ordfører Martin Lidegaard. Han ønsker at splitte den digitale forsvarsenhed i to. Se hvorfor her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvorfor Radikale vil splitte Center for Cybersikkerhed op.
1.127
5:45 min
Det er på tide at adskille Center for Cybersikkerheds (CFCS) rolle som forsvarsenhed og tilsyn med teleindustrien, mener Radikale Venstres forsvarsordfører, Martin Lidegaard.

Den måde, som Center for Cybersikkerhed i dag er organiseret på, er nemlig et problem for samarbejdet mellem de danske virksomheder og myndigheder. Og derfor er tiden inde til et skifte.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nu kan du afprøve det nye Microsoft Visual Studio 2022 – hent det her

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Advarer om alvorlige mangler: 75 procent af de danske virksomheder er for dårlige til logning

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Pandoras store it-investeringer har ført til fordobling af onlinesalget under corona

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Skattestyrelsen mangler it-viden og der bør spares på it-konsulenterne: Her er It-rådets syv anbefalinger til skatteministeren


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.