Artikel top billede

Lenovos omsætning buldrer frem: Er vokset med 20 procent under corona

Lenovos i forvejen gigantiske omsætning er vokset med hele 20 procent under corona-krisen. Selskabet kalder selv den markante fremgang for et ‘historisk højdepunkt.’

Lenovo har kronede dage for tiden. Selskabet buldrer frem og landede i 2020 en markant fremgang på hele 20 procent i omsætningen.

Når man er et selskab af Lenovos størrelse, så svarer det til enorm fremgang målt i kroner og øre.

Lenovos omsætning er således vokset med næsten 65 milliarder kroner i forhold til 2019 til en samlet omsætning på nu 375 milliarder kroner i 2020.

Det kinesiske selskab peger på, at væksten ikke mindst skyldes, at det med den nye såkaldte 3S-strategi sigter efter at sprede sig ud på tre store satsninger-områder, nemlig ‘smart IoT,’ ‘smart infrastructrure’ og ‘smart vertical solutions.’

“Disse historiske højdepunkter er blevet nået ved at udnytte vores kernekompetencer i en klar strategi med innovative produkter, operationel dygtighed og vores ‘global-lokale’ model,” meddeler CEO Yaunqing Yang.

Årets afslutning blev den bedste i mange år. Lenovo meddeler, at årets sidste kvartal blev det hurtigst voksende i 10 år.

Fjerde kvartal blev således det bedste fjerde kvartal nogensinde i Lenovos historie for Lenovos pc-division, som på omsætningen voksede hele 46 procent i forhold til det tilsvarende kvartal et år tidligere.

Mobil-forretningen voksede i samme periode enorme 86 procent.

“Trods udfordringer i første halvdel af regnskabsåret, hvor eftervirkningerne af Covid-19 påvirkede vores forretningsresultater, opnåede vi et stærkt opsving i andet halvår og kan nu vise vækst i fjerde kvartal sammenlignet med samme periode sidste år,” meddeler Tina Borgbjerg, der er direktør for Lenovo i Norden og Benelux-landene.

Du kan læse mere hos Lenovo her.