Artikel top billede

CEO for undervisningsportalen Clio stopper efter tre år på posten: "Det er med en ordentlig klump i halsen"

Efter tre år på topchefposten hos Clio har Jesper Eiby Christoffersen valgt at forlade selskabet, der står bag en undervisningsportal. "Det er med en ordentlig klump i halsen, at jeg har valgt at søge nye udfordringer," lyder det.

Administrerende direktør for Clio, Jesper Eiby Christoffersen, fratræder posten efter tre år.

Han forlader selskabet, der står bag en digital undervisningsportal, da han har valgt at søge nye udfordringer, oplyser Clio i en meddelelse.

"Det er med en ordentlig klump i halsen, at jeg har valgt at søge nye udfordringer. Det er ikke altid muligt at planlægge, hvornår nye muligheder dukker op. Det har ikke været noget nemt valg, da jeg forlader en fantastisk arbejdsplads” siger Jesper Eiby Christoffersen, der fratræder ved udgangen af juli.

Selskabet nye CEO er endnu ikke på plads, men selskabet er i fuld gang med at undersøge markedet for kandidater, lyder det.

Den afgående direktør fortælller, at aktørerne i undervisningssektoren står overfor en stor opgave med at forbedre undervisningen. Men han er samtidig tryg ved at efterlade virksomheden "med dedikerede og passionerede medarbejdere, en tårnhøj faglighed og helt fantastiske skalerbare ’state of art’ digitale læremidler."

"Det har været en kæmpe fornøjelse at være direktør igennem de seneste tre år” fortsætter han.

Efterlader en markedsleder

Jan Lund, bestyrelsesformand i Clio, fortæller, at den afgående direktør efterlader en virksomhed, der er førende på markedet for digital læring i Danmark og Sverige.

"Clio står i en stærk position for fremtiden, og med et fremragende management team allerede på plads, vil en ny CEO have de bedste betingelser for at levere på Clios langsigtede strategiske ambitioner. Jeg vil gerne takke Jesper for hans gode og dybt dedikerede indsats hos Clio, og jeg ønsker ham alt det bedste i hans fortsatte virke som leder i en ny og endnu ikke annonceret virksomhed," lyder det fra Jan Lund i meddelelsen.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.