Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

CEO for undervisningsportalen Clio stopper efter tre år på posten: "Det er med en ordentlig klump i halsen"

Efter tre år på topchefposten hos Clio har Jesper Eiby Christoffersen valgt at forlade selskabet, der står bag en undervisningsportal. "Det er med en ordentlig klump i halsen, at jeg har valgt at søge nye udfordringer," lyder det.

Administrerende direktør for Clio, Jesper Eiby Christoffersen, fratræder posten efter tre år.

Han forlader selskabet, der står bag en digital undervisningsportal, da han har valgt at søge nye udfordringer, oplyser Clio i en meddelelse.

"Det er med en ordentlig klump i halsen, at jeg har valgt at søge nye udfordringer. Det er ikke altid muligt at planlægge, hvornår nye muligheder dukker op. Det har ikke været noget nemt valg, da jeg forlader en fantastisk arbejdsplads” siger Jesper Eiby Christoffersen, der fratræder ved udgangen af juli.

Selskabet nye CEO er endnu ikke på plads, men selskabet er i fuld gang med at undersøge markedet for kandidater, lyder det.

Den afgående direktør fortælller, at aktørerne i undervisningssektoren står overfor en stor opgave med at forbedre undervisningen. Men han er samtidig tryg ved at efterlade virksomheden "med dedikerede og passionerede medarbejdere, en tårnhøj faglighed og helt fantastiske skalerbare ’state of art’ digitale læremidler."

"Det har været en kæmpe fornøjelse at være direktør igennem de seneste tre år” fortsætter han.

Efterlader en markedsleder

Jan Lund, bestyrelsesformand i Clio, fortæller, at den afgående direktør efterlader en virksomhed, der er førende på markedet for digital læring i Danmark og Sverige.

"Clio står i en stærk position for fremtiden, og med et fremragende management team allerede på plads, vil en ny CEO have de bedste betingelser for at levere på Clios langsigtede strategiske ambitioner. Jeg vil gerne takke Jesper for hans gode og dybt dedikerede indsats hos Clio, og jeg ønsker ham alt det bedste i hans fortsatte virke som leder i en ny og endnu ikke annonceret virksomhed," lyder det fra Jan Lund i meddelelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere