Artikel top billede

Disse 12 danske it-leverandører får plads på ny SKI-aftale til to milliarder kroner: Her er vinderne af 02.15 It-rådgivning

SKI har udpeget de 12 it-leverandører, der får plads på den nye '02.15 Rådgivning'. Aftalen har en værdi på godt to milliarder kroner over de næste fire år. Se vinderne her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se vinderne af SKI's nye 02.15 It-rådgivning
  • Hvordan den nye aftale vil fungere i praksis
648
3:15 min
Statens- og Kommunernes Indkøbsservice har netop udpeget vinderne af den nye 02.15 It-rågivning-aftale.

Ud af de 18 prækvalificerede it-selskaber er 12 nu sluppet gennem nåleøjet til aftalen, der løber op i godt to milliarder kroner over de næste fire år, oplyser SKI til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.