Artikel top billede

300 procent afkast siden december: Danmarks første kryptofond er godkendt af Finanstilsynet

Den første danske investeringsfond, der udelukkende har fokus på kryptoverdenen, er netop blevet godkendt af Finanstilsynet.

En ny dansk kryptofond er blevet endeligt godkendt af Finanstilsynet som den første af sin slags i Danmark.

Fondens to ejere grundlagde kryptoselskabet tilbage i december sidte år, og siden har den kastet næsten 300 procent gevinst af sig, skriver Finans.

Kapitalforvalteren af fonden hedder GL21 Capital og en af medstifterne Mikkel Gross-Nielsen, er lettet over godkendelsen fra Finanstilynet.

"De [red. Finanstilsynet] har været meget nysgerrige, og ikke, som man måske kunne have frygtet, afvisende overfor denne her nye teknologi og industri," fortæller han til Finans.

Fonden tilbyder ikke kun sikkerhed i forhold til, at alt går til efter skattelovgivningens regler, men også sikkerhed i forhold til opbevaring og porteføljesammensætning.

Dog peger Mikkel Gross-Neilsen selv på, at krypto stadig er et marked med høje prisudsving og høj risiko.

"Jeg tror, at mange danske selskaber har frie likvider stående, som bliver spist op af negative renter, og mange har interesse i at investere sådan noget som fem procent i krypto," siger Mikkel Gross-Nielsen.

Minimumsinvesteringen i den danske kryptofond ligger på 750.000 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.