Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Freelance-platformen Worksome henter 80 millioner i frisk kapital

Den danske iværksætter og folketingsmedlem Tommy Ahlers (V) er blandt investorerne i Worksome, der netop har hentet 80 millioner kroner kapitaltilførelse.

Den danske freelance-portal Worksome har netop landet en kapitaltilførelse på 80 millioner kroner, der kommer fra familien bag entreprenørfirmaet Lind & Risør samt folketingsmedlem og tidligere minister Tommy Ahlers.

Det skriver Børsen.

Potentialet hos Worksome er enormt, og hvis de fortsat lykkes med strategien, har de muligheder for at blive en ny dansk unicorn virksomhed (virksomhed med værdiansættelse over 1 mia. dollar, red. ),” siger David Christensen, finansdirektør i Lind & Risør Holding, til Børsen.

Ifølge avisen har Worksome siden januar fordoblet sin omsætning, og selskabet forventer at runde en milliard kroner i såkaldt run rate-omsætingen inden årets udgang.

Alene i 2021 har Worksome udvidet budt 26 nye medarbejdere velkommen, og i dag har selskabets 56 ansatte.

I sommer fortalte Worksome til Computerworld, at selskabet havde oplevet massiv fremgang under coronakrisen:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere