Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Freelance-platformen Worksome henter 80 millioner i frisk kapital

Den danske iværksætter og folketingsmedlem Tommy Ahlers (V) er blandt investorerne i Worksome, der netop har hentet 80 millioner kroner kapitaltilførelse.

Den danske freelance-portal Worksome har netop landet en kapitaltilførelse på 80 millioner kroner, der kommer fra familien bag entreprenørfirmaet Lind & Risør samt folketingsmedlem og tidligere minister Tommy Ahlers.

Det skriver Børsen.

Potentialet hos Worksome er enormt, og hvis de fortsat lykkes med strategien, har de muligheder for at blive en ny dansk unicorn virksomhed (virksomhed med værdiansættelse over 1 mia. dollar, red. ),” siger David Christensen, finansdirektør i Lind & Risør Holding, til Børsen.

Ifølge avisen har Worksome siden januar fordoblet sin omsætning, og selskabet forventer at runde en milliard kroner i såkaldt run rate-omsætingen inden årets udgang.

Alene i 2021 har Worksome udvidet budt 26 nye medarbejdere velkommen, og i dag har selskabets 56 ansatte.

I sommer fortalte Worksome til Computerworld, at selskabet havde oplevet massiv fremgang under coronakrisen:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere