Artikel top billede

Fra nul kroner til 1,3 milliarder kroner: Så mange penge har de enkelte ministerier indkøbt eksterne it-konsulenter for i 2020

Skatteministeriet har stået bag mere end en tredjedel af alle statens indkøb af eksterne it-konsulenter i 2020. Se her, hvor meget de enkelte ministerier har indkøbt eksterne it-folk for i 2020.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvor mange penge de 18 ministerier hver især har indkøbt eksterne it-konsulenter for i 2020.
494
2:30 min
Skatteministeriet er uden sammenligning det ministerium, der af alle bruger flest penge på at indkøbe eksterne it-konsulenter til at løse opgaver.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.