Artikel top billede

Søren Ahrensberg, underdirektør hos ATP med ansvar for forretningsudvikling hos Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. (Foto: Thomas Tolstrup)

ATP omsider klar med afløser til 30 år gammelt it-system

Interview: Der skulle gå en længere årrække før en erstatning til det kuldsejlede Proask-system blev en realitet. Men nu har ATP endelig sat et helt nyt system i drift. Det er kulminationen på seks års arbejde og en 'kæmpe milepæl,' siger udviklingschef Søren Ahrensberg.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indsigt i kæmpe it-projekt hos ATP
  • Detaljerne om det nye sagsbehandlingssystem, der erstatter 30 år gammelt dos-baseret it-løsning
  • Prisen for det nye it-system hos ATP
  • Hvilke fejltagelser fra det kuldsejlede Proask-projekt ATP har forsøgt at undgå
1.671
8:30 min
Hvert år modtager Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES), der er en selvejende institution under ATP, omkring 50.000 sager om arbejdsskader, der skal vurderes.

Cirka 300 sagsbehandlere gennemgår sagerne og skal sikre, at der bliver truffet uafhængige og korrekte afgørelser om kompensation og tabt erhvervsevne efter arbejdsskadelovgivningen, når en person er kommet til skade eller er blevet syg på arbejde.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Statens It klar til at stramme op på it-sikkerheden efter løftet pegefinger fra Rigsrevisionen: "Det er altid et problem, når der er dele af sikkerheden, der ikke er i orden"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft vil købe et af verdens største spil-selskaber for 460 milliarder kroner: Kan med et slag blive verdens tredjestørste spil-firma

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Her er IT-Branchens ideer til, hvordan små it-virksomheder kan komme til fadet i kampen om de store kontrakter: "Den offentlige sektor har et kæmpe ansvar"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danmarks store GDPR-retssag mod Ilva udskydes på ubestemt tid: Kan være på vej til EU-domstolen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Rigspolitiet søger it-direktør til at stå i spidsen for Koncern IT med 420 medarbejdere: Har slået Lars Ole Dybdals stilling op