Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu, hvis du er en haj til PHP-udvikling

Er du stærk til php-udvikling, så har vi fundet 10 job, som du kan søge netop nu.

I denne uge har vi fokus på PHP-udvikling.

Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Dansk Telemedicin, Plus Global og Dagbladet Børsen.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Pharma Nord søger PHP-programmør, Vejle

Med base i Vejle står it-udviklingsafdelingen for alle it-systemer i Pharma Nord koncernen, og i forbindelse med tilstedeværelsen på 45 udenlandske markeder søger vi at udvide og styrke it-udviklingen på flere niveauer.

Vi søger derfor endnu en programmør til vores ut-afdeling, som kan indgå i arbejdet med at vedligeholde og videreudvikle vores PHP/SQL-baserede e-learningsystem.

Du vil komme til at arbejde med Oracle, MySQL, PHP, CSS, Ajax, Javascript og opbygning af HTML-sider. Dine opgaver vil primært være at deltage i videreudvikling af koncernens e-learningsystemer til danske og udenlandske datterselskaber.

Derudover vil du være aktiv deltager i virksomhedens forretningsprocesser, så IT-afdelingen i sin helhed kan understøtte koncernens ønsker om en øget rapporteringshastighed og flere funktionaliteter. Med andre ord, du kommer til at være en del af projekter fra udarbejdelsen af de første kravspecifikationer til implementering hos brugerne.

Læs hele annoncen her.

Dansk Telemedicin søger dygtig PHP-pro¬gram¬mør til godt team i Ørestaden, København

Til dynamisk virksomhed kendetegnet ved en åben og uformel omgangstone og med højt til loftet, søges en dygtig PHP-programmør.

Der bliver lagt stor vægt på medarbejdernes trivsel i firmaet som ses ved et meget frit og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere har stor indflydelse på deres egen hverdag.

Til daglig har vi en flad struktur og et godt sammenhold, som udover udvikling yder teknisk kundesupport, uddannelse, salg/marketing og administration.

Du kan se frem til en hverdag i lækre lokaler med en god beliggenhed i 8-Tallet på Amager – tæt på både offentlige transportmuligheder og motorvej. Her har vi indrettet os, så vi skaber det bedst mulige arbejdsmiljø, Og så kommer vi gerne hinanden ved til vores sociale arrangementer, hvor vi laver alt fra hyggelige grillaftener til sommer- og julefester.

Udover PHP-kompetencer forestiller vi os, at du har kendskab til MVC eller objektorienteret programmering. Det er en fordel hvis du også har erfaring med andre programmeringssprog.

Læs hele annoncen her.

Hartelius Human Ressource søger for kunde erfaren PHP/HTML programmør, Slangerup

Hartelius søger erfaren PHP/HTML programmør til vækstvirksomhed inden for kommunikationsløsninger.

Har det betydning for dig at arbejde blandt de bedste, med ansvar, selvstændighed og personlig og faglig udvikling i fokus?

Kan du og foretrækker du, selv at tage dialogen med din kunde uden ”forstyrrende indblanding fra chefen eller sælgeren”?

Og, er du optaget af ny teknologi? – så skal du måske være en del af det fagligt stærke team hos MobiCom.

Vores medarbejdere forlader os heldigvis ikke, så når vi søger nye kollegaer, er det fordi, vi vokser. Der er et stærkt fagligt miljø, stort sammenhold og vi er her, fordi vi kan lide vores job og dem vi arbejder sammen med.

Læs hele annoncen her.

iHeadHunt ApS søger Backend Developer (PHP) in VAS Business Unit, København

Are you a Backend developer (PHP) and do you want to be part of developing the next generation of healthcare software? Does it sound interesting to be part of a growing company, which was founded in 2014 and now has more than 170 employees in Scandinavia? Does a youthful environment with many social activities, hackathons and good educational possibilities sound interesting?

As a backend developer at PatientSky you will be working with the PHP programming language using event sourcing and CQRS. Our applications are built via a microservice architecture, Docker and Kubernetes.

This role will be part of a team consisting of a team lead, 2-4 x backend developers, 1-2 x frontend developers, 1 x product owner, 1 x project manager and some supporting roles i.e. design. You will report to the technical team lead, and employment is under our CPO.

Læs hele annoncen her.

Plus Global søger PHP/Magento developer til spændende fuldtidsstilling, Aalborg

Er du klar til at være en del af et dedikeret og kreativt team, der knokler for at tilbyde den bedste shoppingoplevelse?

Dine opgaver vil spænde sig bredt i organisationen. De vil bestå i, at vedligeholde og optimerede igangværende processer samt udvikle til nye projekter.

Du vil arbejde på tværs af afdelinger for at udvikle og optimere vores daglige drift og fremtidige vækst.

Du tilbydes en spændende stilling med gode lønforhold samt faglige udviklingsmuligheder, hvor du har muligheden for at præge virksomhedens videre vækst og udvikling.

Som en del af vores unge team, får du 11 søde og dygtige kollegaer og kommer til at sidde i et lækkert kontormiljø med fri drink- & snackbar (Og ja! Der er altid en kold energidrink el. lignende på køl) samt gode parkeringsforhold.

Læs hele annoncen her.

Kristeligt Dagblads Journalistgruppe søger syste¬markitekt / fullstack-udvikler, København

Har du lyst til at arbejde på et digitalt medie i vækst? Så kan det være dig, der er vores nye systemarkitekt.

Vi står midt i en omfattende migrering til cloud og søger en systemarkitekt eller fullstack-udvikler, der vil hjælpe os med at tænke og implementere enkle og brugervenlige løsninger.

Stillingen er placeret i vores udviklingsteam, som består af 10 medarbejdere, der arbejder med udvikling, data, webdesign, projektledelse og analyse.

Jobbet rummer en høj grad af frihed i valg af teknologier og frameworks.

Vi bruger gerne ekstra tid, hvis vi kan lære noget nyt, og som intern udviklingsafdeling kan vi prioritere den rigtige løsning over de hurtige løsninger.

Teamet arbejder med projekter af vekslende størrelse og kompleksitet. Den enkelte udvikler har afgørende indflydelse på, hvilke teknologier der passer bedst til vedkommende.

Læs hele annoncen her.

Dagbladet Børsen søger en dygtig fullstack digitaludvikler, København

Er du en dygtig digitaludvikler med lyst til et job inden for nyhedsbranchen?
Dagbladet Børsen leder efter en dygtig digitaludvikler til en fuldtidsstilling i København.

Dagbladet Børsen er Danmarks førende erhvervsmedie, og vi stiller høje krav til de services vi tilbyder vores brugere. Vi har 520.044 unikke brugere og mere end 15 mio. sidevisninger om måneden.

Du bliver en del af vores voksende team af engagerede udviklere, der dagligt arbejder med at give vores læsere de bedste digitale services. I teamet giver vi plads til den enkeltes kompetencer og vidensdeling og sparring er en vigtig del af arbejdsdagen.

På ledelsesniveau fokuserer vi på individuel trivsel og motivation, og vores mål er at fastholde og udvikle dygtige medarbejdere.

Hos os får du mulighed for at arbejde intensivt med udvikling af responsive websites, wrapper apps, API'er samt backend-systemer.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Roskilde Universitet System¬ud¬vik¬ler med Cloud-kompetencer til RUC Digital, Roskilde

Vores kunde RUC Digital vil i større grad udnytte mulighederne i Cloud og søger derfor en profil, som med sin hands on-erfaring i Microsoft Azure-teknologier og forståelse for it-arkitektur kan hjælpe med at kickstarte denne rejse.

Det er essentielt, at du har stærke faglige kompetencer på DevOps- og cloud-teknologier.

Dette da RUC Digital skal have udviklet og automatisere test & deployments for en stor del af deres systemlandskab.

Dermed kan de på længere sigt kan begynde at implementere en mere løst koblet (micro)service-arkitektur, hvor flere af deres systemer kan få glæde af den samlede tilgængelige data.

Vi forventer at du har erfaring med applikationsudvikling (PHP/C# o.l.) og indgående kendskab til og forståelse af de objektorienteret principper.

Læs hele annoncen her.

Conference Manager søger full-stack udvikler, Virum

Conference Manager er en innovativ virksomhed i vækst, som tilbyder dig et spændende job som full-stack udvikler. Vi arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur.

Du vil få ansvar og medbestemmelse, og du vil arbejde sammen med 22 kompetente kollegaer, som sætter pris på at have det sjovt imens.

Vi står også klar med kompetenceudvikling i den retning, du synes er spændende – hvadenten det er mere kundekontakt, hardcore Node-udvikling, backend programmering eller noget helt andet, så ønsker vi, at du bliver den bedste til det.

Du kommer til at sidde i udviklingsafdelingen sammen med vores 10-12 andre udviklere og grafikere, hvor stemningen er uhøjtidelig og humøret højt. Her vil du med din ekspertise og erfaring være med i alle dele af systemet både backend, frontend og mobil.

Læs hele annoncen her.

menneskekender søger for REEFT A/S systemudvikler, Horsens

Den første tid i jobbet vil blive brugt på introduktion til REEFTs løsninger og dine nye kollegaer.

Du vil få en grundig oplæring i de grundprincipper, der arbejdes med. Som ny medarbejder vil du opleve, at dine kollegaer hjælper dig til at falde godt på plads, og at der er masser af plads til spørgsmål.

Herefter bliver du koblet på et internt udviklingsprojekt omhandlende optimering af REEFTs engine og database (SQL), som er kernen i REEFTmobile og REEFTvisual.

Du vil få opgaver, der matcher dine programmeringskompetencer, og dine kollegaer omkring dig er klar til at byde ind med sparring, når du har brug for det.

Når du har været ansat nogle måneder, vil hverdagen fremadrettet byde på deltagelse i forskellige projekter.

Du kan være på besøg hos eksisterende kunder, som fx har brug for rådgivning på deres REEFT-løsning. Andre dage deltager du i nye kundeprojekter og løbende intern udvikling af nye funktioner i løsningerne.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Tag det næste skridt i din karriere: Her er 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu

Danske Commodities, Københavns kommune og Systematic er blot nogle af de arbejdspladser, som lige nu er på udkig efter dygtige it-folk. Måske kunne det være dig?

På udkig efter nyt job? Vi har fundet 10 ledige stillinger til dig
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger til dig - søg dem lige her
Vi har fundet 10 ledige it-stillinger til dig - se dem alle her
Vi har håndplukket 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu