Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Amazon slipper sin nye hybrid-cloud løsning løs: Det koster AWS ’ECS Anywhere’ tjeneste

Både cloud- og on-premise ressourcer kan forenes med forbrugsafregnede Amazon ECS Anywhere.

Den amerikanske cloud-gigant debuterer denne måned med sin nye hybrid-cloud løsning: Amazon Elastic Container Service Anywhere eller ECS Anywhere.

Det er en teknologi, der giver kunder mulighed for at køre Amazons container- og kubernetes-løsninger i deres egne datacentre.

Efter offentliggørelse sidst i 2020 er selskabet nu klar med den brede udrulning af tjenesten, som nu debuterer i 23 AWS-regioner, skriver it-mediet Petri.

Med ECS Anywhere tilbydes en container-styringsløsning, som både adresserer on-premise og cloud-ressourcer.

ECS Anywhere fungerer i samspil med virtuelle miljøer som VMWare, Microsoft Hyper-V, OpenStack eller egne serverløsninger med understøttede styresystemer som Amazon Linux 2, Bottlerocket, Ubuntu, RHEL, SUSE, Debian, CentOS, and Fedora.

Priser fra seks ører i timen

Prismodellen er skruet sammen, så der betales per on-premise instans og på timebasis.

AWS’ nye tjeneste debuterer til en fast pris på 0,01025 amerikanske dollar per time, ens on-premise ressourcer tilgås. Det svarer til knap 6,3 ører per minut.

Du kan læse mere om Amazons ECS Anywhere, på selskabets produktside her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere