Artikel top billede

Regeringen vil styrke Center for Cybersikkerhed markant med nye systemer og langt flere medarbejdere - vil etablere udrykningshold

Der er flere midler på vej til Center for Cybersikkerhed, lyder det i et nyt udspil fra regeringen, der vil have oprettet et cyber-rejsehold og et hjemmeværn af it-sikkerhedskompetencer, der kan træde til i nødstilfælde.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om planerne for Center for Cybersikkerhed.
454
2:30 min
Danmarks cyberforsvar skal styrkes markant, og regeringen er i et nyt udspil nu klar med en halv milliard kroner til det formål.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.