Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft slipper nye sikkerhedspakker ud til Android og iPhone

Microsoft er ude med en stor overhaling til sin Defender for Endpoint apps til smartphones.

Den amerikanske software-gigant er ude med en overhaling til sin smartphone-sikkerhedspakke, Microsoft Defender for Endpoint – også tidligere kendt som Defender ATP.

Med denne ombord på mobilen, kan ansatte og medarbejdere tilgå data fra virksomheden eller organisationens netværket på sikret vis.

Overhaling er både ude til Android og iOS økosystemerne.

Med opdateringen følger et revideret look, Jailbreak-detektion samt mobil udrulning for enheder som ikke er rullet ind i Microsofts Intune MDM (Mobile Device Managment) service til mobile enheder, skriver ZDnet.

”Med denne opdatering kan Microsoft Defender for Endpoint beskytte organisaioners data indenfor en beskyttet applikation, for de der ikke bruger MDM-men i stedet benytter Intune til at administrere enheder,” oplyser Microsoft på sin blog.

Microsoft Defender for Endpoint har siden april måned eksisteret som en sikkerhedsløsning til en rig stribe enheder som er udenfor et sikret netværk. Defender for Endpoint er nu ude til Windows, Linux, MacOS, iOS og Android samt netværksenheder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere