Massere af nyt Apple-grej: :Læs om den nye store MacBook Air 15" og den mægtige Apple Mac Pro

Artikel top billede

Nu skal det være nemmere at skifte internetudbyder: Nye regler på vej

Det skal være langt lettere at skifte bredbåndsselskab, mener Energistyrelsen, der lige nu arbejder på nye regler for kundeskifte. De kan allerede træde i kraft ved årsskiftet.

Energistyrelsen er i fuld gang med at se på, hvordan man kan gøre det lettere for kunderne at skifte internetudbyder.

Over de kommende uger holder styrelsen en række møder med interessenter, der skal munde ud i nye og klare regler for skifte af bredbåndsudbyder.

Det skriver Finans.

Næsten 2,6 millioner husstande og virksomheder har i dag en bredbåndsforbindelse.

På mobilområdet er det i dag en ren ekspeditionssag at skifte selskab, men på bredbåndsmarkedet risikerer kunder at blive fanget mellem to selskaber.

I længere tid har Telebranchen forsøgt at få indgået en frivillig aftale på området, men det er nu opgivet, hvorfor Energistyrelsen nu vil gøre det selv.

Flere bredbåndsudbydere er positive over for det nye tiltag fra Energistyrelsen, mens man hos Nuuday hellere havde set, at der var indgået en aftale i branchen.

"Vi havde naturligvis gerne set, at man var nået til enighed i branchen om en fælles proces for skift af bredbåndsudbyder," siger strategidirektør Christian Morgan til Finans.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere