Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Photo by Adem AY on Blokering fra det russiske internet og udelukkelse i søgeresultaterne er straffen til de tech-giganter, der ikke efterkommer den nye lov, som det russiske parlaments underhus netop har vedtaget.

Inden januar 2022 skal amerikanske tech-giganter som Google, Facebook og Twitter have åbnet lokale kontorer i Rusland, hvis de vil undgå at blive straffet kommercielt. Dét har russiske lovgivere vedtaget i dag.

Det skriver Reuters.

De senste måneder har Rusland slået hårdt ned på internet-selskaberne.

Blandt andet har landet blokeret Twitters internettrafik siden marts i år som straf for, at det sociale medie ikke har slettet indhold, som Moskva mener er forbudt.

Den nye lovgvning kræver af udenlandske websteder med mere end en halv million daglige brugere i Rusland, at disse opretter en lokal filial eller russisk juridisk enhed.

De websteder, der ikke overholder disse krav, vil blive markeret som ikke-kompatible på søgemaskiner.

Derudover kan de risikere at blive udelukket fra søgemaskinens resultater og forbydes desuden at annoncere i Rusland og for russere, skriver det russiske parlament på sin hjemmeside.

Lovforslaget venter endnu på godkendelse af parlamentet, og Ruslands præsident Vladimir Putin skal sætte sin underskrift på det, før det bliver til lov.

Det forventes at ske snart.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs