Artikel top billede

Bauhaus beder om ekstra tålmodighed fra kunder efter hackerangreb

Den tyske byggehus-gigant Bauhaus blev søndag ramt af et hackerangreb, der har forårsaget lange leveringstider og forstoppelse i kundesupport-køen.

Den tyske byggemarkedskæde Bauhaus er blevet ramt af et hackerangreb. Det skriver virksomheden i en pressemeddelse på sin egen hjemmeside.

I meddelesen beskriver varehuset ikke flere indgående detaljer om angrebet, men fortæller, at det har givet virksomheden "udfordrede" it-systemer.

Ifølge Finans fortæller byggekædens administrerende direktør, Mads Jørgensen, at det er uvidst, hvor lang tidshorisont, der er på problemerne.

"Det er for tidligt at sige noget om, hvor lang tid vi skal bruge på at få systemerne fuldt tilbage. Vi kan også løbe ind i kapacitetsbegrænsninger på den korte bane ved den nøddrift, vi kører med vores it- og betalingssystemer, men indtil videre er vi heldigvis i stand til at holde varehusene åbent."

Konsekvensen af de it-problemerne er længere leveringstider til kunder.

Bauhaus melder desuden, at varehuse er åbent som sædvanlig, men beder om tålmodighed fra kunder, når de henvender sig til kædens kundesupport med opkald eller mails.

Bauhaus har endnu ikke et klart overblik over angrebet facon og omfang. Byggehus-giganten forventer dog at levere en mere detaljeret rapport over hackerangrebet senere i dag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere