Artikel top billede

Apples markedsposition skal undersøges i Tyskland

De tyske konkurrencemyndigheder vil se nærmere på Apples markedsposition på tværs af it-gigantens økosystem.

De tyske konkurrencemyndigheder har indledt en undersøgelse mod Apple.

Undersøgelsen skal se nærmere på Apples markedsposition på tværs af markedet.

Det skriver BBC.

Blandt andet vil de tyske konkurrencemyndigheder se nærmere på, om Apples Iphones og styresystemet IOS på tværs af flere markeder har skabt en dominerende markedsposition.

Derudover skal Apples App Store granskes nærmere blandt andet i forhold til "den obligatoriske brug af Apples eget købssystem i app'en og den 30 procents provision, der er forbundet med dette," lyder det.

Apples umiddelbare kommentar er, at selskabet ser frem til at "have en åben dialog" med de tyske konkurrencemyndigheder.

Lignende undersøgelse af Facebook, Amazon og Google har været sat i gang i Tyskland, efter en tysk konkurrencelov har givet mulighed for at sætte tidligere ind over for giganterne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere