Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Amazon har gendannet flere tjenester efter udfald onsdag

Flere brugere oplevede onsdag udfald på flere af Amazons populære webtjenester. Nu har Amazon gendannet tjenesterne, men årsagen til udfaldet er endnu uvist.

Onsdag oplevede flere tusind brugere af Amazons .com platform, samt virksomhedens Alexa- og Prime Video-platform, afbrydelser, der nu har fået Amazon til at gendanne tjenesterne.

Over 6.200 brugere rapporterede problemer med Amazons online-butik, mens cirka 1.700 havde problemer med Prime Video. Over 400 havde problemer med Alexa.

Det citerer Reusters overvågningswebsitet Downdetector for.

De mange rapporteringer om udfald kom ind på lidt over en time, og årsagen til udfaldet er endnu ikke klart.

Downdetector sporerde afbrydelserne ved at samle statusrapporter fra en række kilder, herunder brugerindleverede fejl på sin platform.

Amazon har ikke svaret tilbage på Reuters henvendelse om sagen endnu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere