Artikel top billede

I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her

Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.

Der er blot få timer til, at Microsoft er klar til at offentliggøre det, som selskabets topchef Satya Nadella kalder ’årtiets opdatering til Windows’.

Selve offentliggørelsen vil foregå ved et dedikeret event 24. juni 2021, klokken 17.00 dansk tid, hvor Microsoft-chefen og produktchef Panos Pany forventes at fremvise det spritnye styresystem.

Hvad der vil præsenteres, og hvad det nye software vil betyde for brugerne vil Computerworld følge tæt her på siden.

Herunder kan du allerede nu få et overblik over, hvad der forventes af det nye samt aftenens program fra selskabet.

Windows 11 – her er det vi ved

Microsofts kommende styresystem er allerede undsluppet i en betaversion, hvilket har givet mange indicier om hvordan Windows 10 afløseren vil tage sig ud.

Holder de indikationer stik, vil der bydes på et revideret interface, et fintunet maskinrum der skulle gøre systemet hurtigere og også en grunding overhaling til nøgleapps som Microsofts Store.

Dem kan du læse om herunder:

Følg med her

Vil du følge lanceringen live, kan du følge med på Microsofts dedikerede event-sider, hvor Satya Nadella og hans Windows-team vil afholde en virtuel præsentation af det nye software.
Klik her for at komme til Windows 11 event-siden.

Efterfølgende kan Windows-udviklere med fordel følge med på et dedikeret udvikler-event klokken 20.00 dansk tid nedenunder.



Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.