Artikel top billede

Hvem er Danmarks bedste til it-sikkerhed? Nominer dig selv eller en kollega her til titlen som Årets CISO

Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed går på jagt efter Danmarks bedste it-sikkerhedsansvarlige eller CISO. Nominer dig selv eller en kollega her - og mød juryen bag årets største sikkerhedspris.

Alt for mange virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder rammes hvert år af cyberangreb eller uforudsete læk af sensitive data.

De økonomiske og imagemæssige konsekvenser for den enkelte organisation eller virksomhed kan være ødelæggende. Men hele samfundet lider tab, når kunder og borgere mister tilliden til de digitale løsningers sikkerhed.

Derfor er der brug for mere fokus på it-sikkerhedsområdet i både det offentlige, i erhvervslivet og rent politisk. Og der er behov for at fremhæve de gode eksempler.

Og derfor leder Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed nu efter Årets CISO - den ansvarlige for it-sikkerhed, som i særlig grad har udmærket har udmærket sig med sit konkrete arbejde for at øge informationssikkerheden på sin arbejdsplads.

2021 er første gang prisen uddeles, og den er ikke knyttet til en bestemt titel eller funktion og alle relevante interesserede opfordres derfor til at ansøge.

Du kan læse mere om Årets CISO-prisen samt hvordan du nominerer dig selv her

En bredt sammensat jury

Prisen uddeles ved et arrangement på Børsen i København tirsdag d. 5. oktober hvor der desuden bliver rig mulighed for at netværke og lære af kandidaterne til titlen.

For at sikre en bred faglighed til at vurdere de indkomne nomineringer er juryen sammensat bredt med fokus på både sikkerhed og ledelse.

Årets jury, som vil gennemgå kandidaterne, består derfor i 2021 af følgende personer:

    • Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld

    • Jesper B. Hansen, bestyrelsesmedlem hos Rådet for Digital Sikkerhed

    • Anders Thomsen, markedsdirektør for Rådgivning og Videnservice hos Dansk Erhverv

    • Jens Myrup Pedersen, landstræner for Cyberlandsholdetog og professor ved Aalborg Universitet

    • Jørgen Bardenfleth, bestyrelsesformand Lyngsoe Systems, Impero, Dubex, Symbion m.fl.
Premium
Her er de bedste antivirus-programmer til Windows 10 lige nu (plus dem du nokskal holde dig fra)
Syv antivirus-programmer ligger helt i top, når det gælder om at levere solid antivirus-beskyttelse til Windows 10. Se listen over de bedste antivirus-programmer lige nu
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.