Artikel top billede

(Foto: Photographer Henrik Sorensen - Copehagen / Henrik Sorensen)

Regeringen opretter særligt ‘tech-gigant kontor’

Kulturministeriet er i færd med at etablere et særligt ‘tech-gigant kontor,’ som skal levere ‘muskler’ og sikre, at tech-giganterne bliver tøjlet.

Kulturministeriet er godt i gang med at etablere et særligt kontor, som får til opgave at sikre, at tech-giganterne bliver tøjlet herhjemme.

Den nye afdeling - som ministeriet kalder for et ‘tech-gigant kontor’ - får til opgave at ‘levere analysekraft og muskler’ til regeringens politik på tech-området.

Det særlige tech-gigant kontor skal således være med til at udforme ‘ny politik og løsninger, som skal sikre, at tech-giganterne tager et ansvar, der modsvarer den indflydelse de har på vores samfund, vores demokrati og vores offentlige samtale,” lyder det fra Kulturministeriet.

Her søger man lige nu en ny chef til kontoret, og ovenstående beskrivelse stammer fra det jobopslag, som ministeriet har offentliggjort.

Ministeriet sigter her efter, at den kommende chef for tech-gigant kontoret kan tiltræde 1. oktober.

Det finder du her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere