Artikel top billede

Efter flere år som CIO i store danske virksomheder, blev Martin Wiesener administrerende direktør: "Jeg synes, at det var et naturligt skridt"

Interview: Efter flere år som CIO i en række store danske virksomheder, skiftede Martin Wiesener for godt to år siden jobbet som CIO ud med CEO for ejendomsmæglerkæden EDC Gruppen. Et skifte, som han selv kalder naturligt, og som han gerne så andre it-direktører tage.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvorfor Martin Wiesener mener skiftet fra CIO til CEO var naturligt
  • Hvad han mener den største fordel ved skiftet er
  • Hvorfor Martin Wiesener mener, der burde være flere CIO'er der blev udnævnt som CEO
733
3:45 min
For knap to år siden skiftede Martin Wiesener rollen som CIO ud for i stedet at blive CEO for ejendomsmæglerkæden EDC Gruppen.

Dermed stod han ikke længere alene med ansvaret for den digitale del af forretningen. I dag er han direktør for hele EDC Gruppen.

Efter knap syv år som CIO hos Falck, Alka og EDC samt en række it-jobs hos blandt andre Fujitsu og Lundbech har Martin Wiesener forladt ansvaret for it-afdelingen og er i stedet blevet administrerende direktør for Danmarks største ejendomsmæglerkæde.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft på vej med opgradering til Chrome: Snart vil Chrome-faner indlæses øjeblikkeligt

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Cybersikkerhedsprofessoren har ét ønske til sit arbejdsliv - I over 20 år er det lykkedes: "Dér besluttede jeg mig for, at den afhængighed ville jeg forsøge at undgå"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Satya Nadellas kæmpe løfte til Microsofts 400.000 partnere: Her er højdepunkterne fra Inspire 2021


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.