Artikel top billede

Finn Conradsen forlader Proløn efter seks år som direktør: Her er hans planer

Finn Conradsen har haft sidste arbejdsdag for Proløn, som han nåede at være direktør for i seks år. Han forlader selskabet efter, at Visma har samlet Visma Dataløn og det opkøbte Randers-selskab Proløn under samme ledelse. Han kommer dog ikke til at kede sig, lyder det fra afgående Finn Conradsen, der kan se tilbage på en lang karriere i it-branchen.

Efter Visma i sommeren 2019 købte Randers-selskabet Proløn, har Finn Conradsen nu haft sin sidste arbejdsdag for Proløn, som han nåede at være direktør for i mere end seks år.

Det sker efter, at Proløn nu er fusioneret sammen med Visma Dataløn, hvor Finn Conradsen i stedet blev salgs- og marketingdirektør.

Finn Conradsen, der har passeret de 60 år, siger dog ikke fuldstændig farvel til Proløn, som han fortsætter med at være en aktiv del af som bestyrelsesmedlem.

På Linkedin takker Finn Conradsen for nogle fantastiske år hos Proløn, som han nu synes er på "en ny, spændende rejse i en fantastisk virksomhed som Visma."

Får nok at se til

Samtidig gør han det klart, at han ikke trækker sig helt tilbage. Efter en karriere, der blandt andet har budt på stillinger hos Bankdata, Kommunedata og Mærsk Data i 90'erne og senere IBM, KMD og Proløn-direktør, har han nok at tage sig til, skriver han.

"Sidste år investerede jeg i softwarevirksomheden 2people, som laver hr-software til primært mindre og mellemstore virksomheder, og dem vil jeg nu bruge mere tid på. Samtidigt har jeg etableret mit eget firma, Gandalf & co., hvor jeg sælger konsulentydelser," lyder det fra Finn Conradsen via Linkedin.

"Og nå ja, så skal jeg også dyrke min lidenskab for cykling noget mere, og barnebarn nummer fire er på vej. Jeg kommer ikke til at kede mig. God sommer til jer alle," fortsætter han.

I spidsen for den nye konstellation, Visma Dataløn og Proløn, indsatte Visma i oktober 2020 direktør for Visma Dataløn, Karina Wellendorph.

Seneste regnskab hos selskabet viste blandt andet et overskud efter skat på hele 103,5 millioner kroner i 2020.

Visma udgøres i dag af Visma Enterprise, Visma dinero, Visma e-conomic, Visma DataLøn & Proløn, Visma Rating, Visma Software, Co3, Visma LogBuy, Admincontrol, Visma Consulting, IMS, Kapacity, Visma Digital Commerce og Visma Local Government, Temponizer, IT Minds og TIMEmSYSTEM.
Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.