Artikel top billede

Ateas krisehåndtering forbløffer Ib Kunøe

Det gik ikke så galt som frygtet under coronakrisen, og det overrasker Atea-rigmanden Ib Kunøe.

Den danske afdeling af Atea har oplevet fremgang under coronakrisen, og selskabet kom ud af årets første kvartal med en omsætningsfremgang på 40 procent.

Den udvikling har ifølge Finans været med til at overraske Atea-rigmanden Ib Kunøe.

Han forklarer til mediet, at Atea har bevist, at selskabet har været i stand til at rykke meget hurtigt med alternative planer, da krisen rullede ind over Danmark og resten af kloden.

”Vor forbløffelse var også stor, da vi så, at det slet ikke gik så galt, som vi kunne have frygtet. Det har selvfølgelig givet stof til eftertanke,” skriver Ib Kunøe i en sms til Finans.

Nordiske selskaber i fremgang

En rapport fra konsulenthuset Boston Consulting Group viser ifølge Finans, at særligt nordiske selskaber har klaret sig godt under krisen.

I Norden har selskabet været i stand til at løfte deres overskudsgrad med 0,7 procent, mens den er faldet andre steder i verden.

Mens Atea har oplevet vækst under krisen, så kom Ib Kunøes private selskab Consolidated Holdings dog ud af 2020 med et dundrende underskud.

Det kan du læse mere om her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.