Artikel top billede

(Foto: Soren Brissing/PR)

Ateas krisehåndtering forbløffer Ib Kunøe

Det gik ikke så galt som frygtet under coronakrisen, og det overrasker Atea-rigmanden Ib Kunøe.

Den danske afdeling af Atea har oplevet fremgang under coronakrisen, og selskabet kom ud af årets første kvartal med en omsætningsfremgang på 40 procent.

Den udvikling har ifølge Finans været med til at overraske Atea-rigmanden Ib Kunøe.

Han forklarer til mediet, at Atea har bevist, at selskabet har været i stand til at rykke meget hurtigt med alternative planer, da krisen rullede ind over Danmark og resten af kloden.

”Vor forbløffelse var også stor, da vi så, at det slet ikke gik så galt, som vi kunne have frygtet. Det har selvfølgelig givet stof til eftertanke,” skriver Ib Kunøe i en sms til Finans.

Nordiske selskaber i fremgang

En rapport fra konsulenthuset Boston Consulting Group viser ifølge Finans, at særligt nordiske selskaber har klaret sig godt under krisen.

I Norden har selskabet været i stand til at løfte deres overskudsgrad med 0,7 procent, mens den er faldet andre steder i verden.

Mens Atea har oplevet vækst under krisen, så kom Ib Kunøes private selskab Consolidated Holdings dog ud af 2020 med et dundrende underskud.

Det kan du læse mere om her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere