Artikel top billede

Norske Infocare køber dansk it-serviceselskab

Som del af Infocares aggressive konsoliderings- og vækststrategi på det nordiske marked opsluger det norske it-selskab nu dansk it-service- og support-virksomhed.

Den norske it-virksomhed Infocare overtager det danske it-serviceselskab Neisa med 200 field service-ansatte.

Det oplyser selskaberne i en fælles meddelelse til Computerworld.

Opkøbet sker som led i en offensiv konsoliderings- og vækststrategi hos Infocare, der har mere end 1.000 medarbejdere og også tilbyder support- og servicedesk-tjenester samt staffingstjenester inden for it.

"Vi er glade for at blive en del af Infocare Group. Infocare er en stærk og solid virksomhed, og Neisa vil nu kunne tilbyde eksisterende kunder og partnere øget nordisk dækning med en endnu stærkere national og regional tilstedeværelse og generelt et bedre servicetilbud. Jeg er begejstret for at se resultatet af at kombinere Neisas og Infocares viden, erfaring og stærke serviceydelse," udtaler Sven-Otto Grahn, formand for Neisa Nordic, i meddelelsen.

"At erhverve Neisa i disse tider er en stærk erklæring fra en solid virksomhed med en klar vækststrategi i Norden," lyder det fra Kjell Magne Leirgulen, CEO foc Infocare Group.

Alle Neisas aktuelle kunde- og partner-aftaler fortsætter som før, og integrationsprocessen mellem Neisa og InfoCare respektive organisationer begynder efter sommeren, lyder det.

Neisa har hovedkontor i Albertslund uden for København og indgår i et nordisk samarbejde under Neisa Nordic AB, som tilbyder it-service og support på nordisk plan.
Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.