Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Norske Infocare køber dansk it-serviceselskab

Som del af Infocares aggressive konsoliderings- og vækststrategi på det nordiske marked opsluger det norske it-selskab nu dansk it-service- og support-virksomhed.

Den norske it-virksomhed Infocare overtager det danske it-serviceselskab Neisa med 200 field service-ansatte.

Det oplyser selskaberne i en fælles meddelelse til Computerworld.

Opkøbet sker som led i en offensiv konsoliderings- og vækststrategi hos Infocare, der har mere end 1.000 medarbejdere og også tilbyder support- og servicedesk-tjenester samt staffingstjenester inden for it.

"Vi er glade for at blive en del af Infocare Group. Infocare er en stærk og solid virksomhed, og Neisa vil nu kunne tilbyde eksisterende kunder og partnere øget nordisk dækning med en endnu stærkere national og regional tilstedeværelse og generelt et bedre servicetilbud. Jeg er begejstret for at se resultatet af at kombinere Neisas og Infocares viden, erfaring og stærke serviceydelse," udtaler Sven-Otto Grahn, formand for Neisa Nordic, i meddelelsen.

"At erhverve Neisa i disse tider er en stærk erklæring fra en solid virksomhed med en klar vækststrategi i Norden," lyder det fra Kjell Magne Leirgulen, CEO foc Infocare Group.

Alle Neisas aktuelle kunde- og partner-aftaler fortsætter som før, og integrationsprocessen mellem Neisa og InfoCare respektive organisationer begynder efter sommeren, lyder det.

Neisa har hovedkontor i Albertslund uden for København og indgår i et nordisk samarbejde under Neisa Nordic AB, som tilbyder it-service og support på nordisk plan.