Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Netflix udvider sit indhold til videospil som den første underholdningsplatform

Inden årets udgang vil Netflix-brugere kunne tilvælge videospil som en del af underholdningen, når de logger på deres Netflix-konto. Få detaljerne her.

Den tidligere Facebook-direktør Mike Verdu tiltræder hos Netflix som vicepræsident for film- og serie-platformens nyeste satsning, nemlig spiludvikling.

Ideen er at tilbyde videospil på Netflixs streamingplatform inden for det næste år fortæller en kilde til erhvervsmediet Bloomberg, der er tæt på processen.

Underholdningstjenesten planlægger i øjeblikket ikke at opkræve ekstra for det ekstra indhold, sagde vedkommende.

Med sig bringer Verdu erfaring med arbejde i blandt andet populære mobilspil fra spilfirmaet Electronic Arts (EA). Han har blandt andet haft en finger med i spillene Sims, Plants vs. Zombies og Star Wars. Han fungerede også som kreativ chef for spiludvikleren Zynga fra 2009 til 2012.

Ifølge Bloombergs kilde vil Netflix udbygge sin spil-afdeling i de kommende måneder.

Virksomheden er allerede begyndt at annoncere for spiludviklingsrelaterede positioner på sin hjemmeside.

Med den nye udvidelse af indhold kommer Netflix, der i forvejen er langt foran konkurrenterne, til at stikke af fra feltet, som den eneste platform indtil nu, der kommer til at tilbyde videospil som en del af sit repertoire, vurderer Bloomberg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere