Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Netflix udvider sit indhold til videospil som den første underholdningsplatform

Inden årets udgang vil Netflix-brugere kunne tilvælge videospil som en del af underholdningen, når de logger på deres Netflix-konto. Få detaljerne her.

Den tidligere Facebook-direktør Mike Verdu tiltræder hos Netflix som vicepræsident for film- og serie-platformens nyeste satsning, nemlig spiludvikling.

Ideen er at tilbyde videospil på Netflixs streamingplatform inden for det næste år fortæller en kilde til erhvervsmediet Bloomberg, der er tæt på processen.

Underholdningstjenesten planlægger i øjeblikket ikke at opkræve ekstra for det ekstra indhold, sagde vedkommende.

Med sig bringer Verdu erfaring med arbejde i blandt andet populære mobilspil fra spilfirmaet Electronic Arts (EA). Han har blandt andet haft en finger med i spillene Sims, Plants vs. Zombies og Star Wars. Han fungerede også som kreativ chef for spiludvikleren Zynga fra 2009 til 2012.

Ifølge Bloombergs kilde vil Netflix udbygge sin spil-afdeling i de kommende måneder.

Virksomheden er allerede begyndt at annoncere for spiludviklingsrelaterede positioner på sin hjemmeside.

Med den nye udvidelse af indhold kommer Netflix, der i forvejen er langt foran konkurrenterne, til at stikke af fra feltet, som den eneste platform indtil nu, der kommer til at tilbyde videospil som en del af sit repertoire, vurderer Bloomberg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere