Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Netflix udvider sit indhold til videospil som den første underholdningsplatform

Inden årets udgang vil Netflix-brugere kunne tilvælge videospil som en del af underholdningen, når de logger på deres Netflix-konto. Få detaljerne her.

Den tidligere Facebook-direktør Mike Verdu tiltræder hos Netflix som vicepræsident for film- og serie-platformens nyeste satsning, nemlig spiludvikling.

Ideen er at tilbyde videospil på Netflixs streamingplatform inden for det næste år fortæller en kilde til erhvervsmediet Bloomberg, der er tæt på processen.

Underholdningstjenesten planlægger i øjeblikket ikke at opkræve ekstra for det ekstra indhold, sagde vedkommende.

Med sig bringer Verdu erfaring med arbejde i blandt andet populære mobilspil fra spilfirmaet Electronic Arts (EA). Han har blandt andet haft en finger med i spillene Sims, Plants vs. Zombies og Star Wars. Han fungerede også som kreativ chef for spiludvikleren Zynga fra 2009 til 2012.

Ifølge Bloombergs kilde vil Netflix udbygge sin spil-afdeling i de kommende måneder.

Virksomheden er allerede begyndt at annoncere for spiludviklingsrelaterede positioner på sin hjemmeside.

Med den nye udvidelse af indhold kommer Netflix, der i forvejen er langt foran konkurrenterne, til at stikke af fra feltet, som den eneste platform indtil nu, der kommer til at tilbyde videospil som en del af sit repertoire, vurderer Bloomberg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?