Artikel top billede

Efter tvangsannullering af Nuudays smartphone-aftale prøver Region Midtjylland igen igen: Klar med 100 millioner kroner

Region Midtjyllands smartphone-aftale med Nuuday blev i marts revet midt over, da Nuuday havde budt ind med forældede telefoner. Nu forsøger regionen en gang til. Denne gang er det en rammeaftale på helt op mod 100 millioner kroner.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indsigt i stort smartphone-udbud fra Region Midtjylland
  • Hvad der sidst førte til, at aftalen med Nuuday blev tvangsannulleret
530
2:45 min
I marts besluttede Klagenævnet for Udbud, at en stor smartphone-aftale mellem Region Midtjylland og TDC-selskabet Nuuday skulle kendes ugyldig.

Det skete efter en klage fra City Mobil, som påpegede, at Nuuday havde budt ind med forældede og udgående smartphones i udbuddet, hvilket samlet set betød, at selskabet var i stand til at byde langt under de øvrige bydere, som var City Mobil og Atea.

2. marts kendte Klagenævnet for Udbud aftalen ugyldig.

Lidt over fire måneder senere har Region Midtjylland nu genudbudt smartphone-opgaven, som egentlig første gang blev offentliggjort i efteråret 2019, men som har voldt store problemer for regionen.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Zoom i frontalangreb mod Teams og Slack: Se hvordan de nye features bringer Zoom-tjenesten ind på kontorerne

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Trak sig for to år siden: Nu vender Klaus Holse tilbage til posten som bestyrelsesformand for EG

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

It-sikkerhedsekspert maner til besindighed om politiets mulige brug af ansigtsgenkendelse og Clearview AI: "Jeg tror ikke på, at vi kan stoppe det"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft forgylder sine ejere: Hæver udbyttet med 11 procent - gør klar til at sende milliarder af kroner afsted til ejerne

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Pengene vælter ud af Fujitsu i Danmark: Lander nyt millionunderskud - har nu tabt 140 millioner kroner i Danmark siden 2012


Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Høst hurtigt AI-fordele med skarp fokus på specifikke udfordringer – og uden behov for at kode
Markant reduceret svartid, styrket effektivitet og færre fejl. Det er blandt fordelene ved at lade AI sortere og prioritering beskeder fra en stor mængde brugere og kunder.