Artikel top billede

Bitcoin på himmelflugt efter Amazon-rygter: E-handelskæmpen vil muligvis acceptere kryptovaluta som betaling

Bitcoin og andre kryptovalutaer stiger til vejrs på bagkant af rygter om, at Amazon muligvis vil acceptere digital valuta som betalingsmiddel.

På rygtebørsen lyder det, at Amazon overvejer at acceptere kryptovaluta som betalingsmiddel.

Det har fået bitcoin og en række andre digitale valutaer til at stige til vejrs mandag morgen.

Klokken 09.00 dansk tid var bitcoin oppe med hele 12 procent, hvilket markerede valutaens højeste kurs i en måned.

Prisen for en enkelt bitcoin var oppe på 38.723 dollar, hvilket svarer til 244.500 kroner. Efterfølgende faldt kursen og er i skrivende stund oppe med 7,3 procent.

Årsagen til den pludselige himmelflugt skal findes i spekulationer om, at amerikanske Amazon kan være på vej ind ind krypto-arenaen, skriver Yahoo Finance.

Rygterne blev antændt af et jobopslag, som Amazon har offentliggjort.

Her lyder det fra ehandelskæmpen, at man søger en "Digital Currency and Blockchain Product Lead."

Denne rolle skal ifølge opslaget være en del af Amazons såkaldte 'Payment Acceptance & Experience Team', hvilket indikerer, at selskabet kan kigge ind i at acceptere kryptovaluta som betalingsmiddel i fremtiden, skriver mediet.

Klokken 09.00 mandag var den næststørste kryptovaluta, Ethereum, oppe med 8,5 procent, Cardano var oppe med 11,6 procent og Bitcoin Cash var steget med 11,8 procent.

Da Amazon sælger hundredtusindvis af forskellige varer, vil det være banebrydende, hvis selskabet i fremtiden vil acceptere kryptovaluta. Tidligere har det nemlig været begrænset, hvad man har kunne købe for kryptovaluta.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere