Artikel top billede

Bitcoin på himmelflugt efter Amazon-rygter: E-handelskæmpen vil muligvis acceptere kryptovaluta som betaling

Bitcoin og andre kryptovalutaer stiger til vejrs på bagkant af rygter om, at Amazon muligvis vil acceptere digital valuta som betalingsmiddel.

På rygtebørsen lyder det, at Amazon overvejer at acceptere kryptovaluta som betalingsmiddel.

Det har fået bitcoin og en række andre digitale valutaer til at stige til vejrs mandag morgen.

Klokken 09.00 dansk tid var bitcoin oppe med hele 12 procent, hvilket markerede valutaens højeste kurs i en måned.

Prisen for en enkelt bitcoin var oppe på 38.723 dollar, hvilket svarer til 244.500 kroner. Efterfølgende faldt kursen og er i skrivende stund oppe med 7,3 procent.

Årsagen til den pludselige himmelflugt skal findes i spekulationer om, at amerikanske Amazon kan være på vej ind ind krypto-arenaen, skriver Yahoo Finance.

Rygterne blev antændt af et jobopslag, som Amazon har offentliggjort.

Her lyder det fra ehandelskæmpen, at man søger en "Digital Currency and Blockchain Product Lead."

Denne rolle skal ifølge opslaget være en del af Amazons såkaldte 'Payment Acceptance & Experience Team', hvilket indikerer, at selskabet kan kigge ind i at acceptere kryptovaluta som betalingsmiddel i fremtiden, skriver mediet.

Klokken 09.00 mandag var den næststørste kryptovaluta, Ethereum, oppe med 8,5 procent, Cardano var oppe med 11,6 procent og Bitcoin Cash var steget med 11,8 procent.

Da Amazon sælger hundredtusindvis af forskellige varer, vil det være banebrydende, hvis selskabet i fremtiden vil acceptere kryptovaluta. Tidligere har det nemlig været begrænset, hvad man har kunne købe for kryptovaluta.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere