Artikel top billede

(Foto: Computerworld.dk)

SAP og IBM udvider samarbejde med cloud til finansielle institutioner

De to it-kæmper SAP og IBM rykker endnu tættere sammen. Nu er SAP klar med en række af sine vigtigste værktøjer til IBM's cloud til finansielle institutioner.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indsigt i udvidet samabejde mellem SAP og IBM om finansielle cloud-services
415
2:15 min
Det er gået op for flere af de store it-giganter, at cloud-løsninger i stigende grad er nødt til at være målrettet kundegrupper og industrier, hvis de skal differentiere sig for det lange tagselvbord af cloud-ydelser, som i dag kan konsumeres.

I april 2020 lancerede IBM bredt sin cloud til finansielle services - designet til at understøtte krav til lovgivning, vilkår, privacy og arkitektur, som finansielle institutioner har.

Med IBM's Cloud for Financial Services, som det hedder, har IBM allerede indgået partnerskaber med en bunke andre it-leverandører.

Med en udvidelse af samarbejdet med SAP, bliver en række af SAP's værktøjer nu tilgængelig via IBM's finansielle cloud, som en del af selskabernes fælles bestræbelser på at bringe industrien til den hybride cloud-verden.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital
Job & Karriere
Her er Netcompanys nye hovedkvarter: Flytter til ikonisk adresse i hjertet af København - kommer til at betale million-leje