Artikel top billede

Streaming: Nyt på vej fra Eleven & Co.

Fjerde sæson af Stranger Things har været ventet med spænding, men nu er den endelig på vej, og en helt ny trailer fra Netflix slår den dystre stemning an.

Få serier bærer et så passende navn som Stranger Things, for handlingen er vitterlig sær på alle niveauer. Det er også de færreste serier forundt at blive så store popkulturelle fænomener på så kort tid.

Nu er der endelig nyt fra seriens univers, og det vender vi tilbage til.

Første sæson havde premiere i juli 2016 og ramte lige i solar plexus med sin Steven Spielbergske skildring af en flok kiksede drenge i en søvnig provinsby, der mobbes af skolens bøller og spiller Dungeons & Dragons. I hvert fald til den ene af dem forsvinder sporløst.

Hovedpersonerne bor i bekvem cykelafstand fra et tophemmeligt militærlaboratorium, hvorfra det nogenlunde samtidig lykkes en pige at flygte.

Pigen kendes blot kendes under sit forsøgskanin-nummer – ”Eleven” – og jages af skruppelløse agenter og videnskabsfolk. Men Eleven besidder stærke telekinetiske kræfter og er ikke så nem at få ram på.

Desuden er her portaler til en farlig og surrealistisk parallelverden, morderiske monstre, irriterende søskende, 80’er-stemning, synthesizermusik, tvivlsomme frisurer og Winona Ryder.

Gennem de følgende sæsoner er tingene kun blevet endnu mere mærkelige, og verden er næsten hele tiden ved at gå under. Det er ganske enkelt fænomenal underholdning, og nu er fjerde og muligvis sidste sæson i historien om Eleven og hendes venner på vej i 2022 efter at være blevet forsinket af Covid-19.

For en lille uges tid siden frigav Netflix en knap to minutter lang trailer, der ser behageligt dyster og ildevarslende ud; se den her.

Så har man endnu ikke set de første tre sæsoner af Stranger Things, er der god tid til at komme på omdrejningshøjde med det hele. Og har man set dem, kan man heldigvis altid se dem igen.

Titel: Stranger Things / Første tre sæsoner ligger på Netflix, sæson 4 kommer i 2022




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere