Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Streaming: Nyt på vej fra Eleven & Co.

Fjerde sæson af Stranger Things har været ventet med spænding, men nu er den endelig på vej, og en helt ny trailer fra Netflix slår den dystre stemning an.

Få serier bærer et så passende navn som Stranger Things, for handlingen er vitterlig sær på alle niveauer. Det er også de færreste serier forundt at blive så store popkulturelle fænomener på så kort tid.

Nu er der endelig nyt fra seriens univers, og det vender vi tilbage til.

Første sæson havde premiere i juli 2016 og ramte lige i solar plexus med sin Steven Spielbergske skildring af en flok kiksede drenge i en søvnig provinsby, der mobbes af skolens bøller og spiller Dungeons & Dragons. I hvert fald til den ene af dem forsvinder sporløst.

Hovedpersonerne bor i bekvem cykelafstand fra et tophemmeligt militærlaboratorium, hvorfra det nogenlunde samtidig lykkes en pige at flygte.

Pigen kendes blot kendes under sit forsøgskanin-nummer – ”Eleven” – og jages af skruppelløse agenter og videnskabsfolk. Men Eleven besidder stærke telekinetiske kræfter og er ikke så nem at få ram på.

Desuden er her portaler til en farlig og surrealistisk parallelverden, morderiske monstre, irriterende søskende, 80’er-stemning, synthesizermusik, tvivlsomme frisurer og Winona Ryder.

Gennem de følgende sæsoner er tingene kun blevet endnu mere mærkelige, og verden er næsten hele tiden ved at gå under. Det er ganske enkelt fænomenal underholdning, og nu er fjerde og muligvis sidste sæson i historien om Eleven og hendes venner på vej i 2022 efter at være blevet forsinket af Covid-19.

For en lille uges tid siden frigav Netflix en knap to minutter lang trailer, der ser behageligt dyster og ildevarslende ud; se den her.

Så har man endnu ikke set de første tre sæsoner af Stranger Things, er der god tid til at komme på omdrejningshøjde med det hele. Og har man set dem, kan man heldigvis altid se dem igen.

Titel: Stranger Things / Første tre sæsoner ligger på Netflix, sæson 4 kommer i 2022
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Forsinket inddrivelsessystem har nu kradset 320 millioner kroner ind for Rigspolitiet: 40.000 bliver automatisk trukket i løn
Det forsinkede inddrivelsessystem, PSRM leveret af Netcompany, har nu ved automatisk at trække penge fra borgere, der skylder det offentlige penge, indsamlet 320 millioner kroner i politigæld. Der mangler dog stadig en enorm gæld.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Identificér og håndter sofistikerede sikkerhedsbrud hurtigt og effektivt
Forebyggelse er ikke nok. Sikkerhedsbrud kan og vil ske, og så skal de håndteres hurtigt og effektivt. Men sofistikerede angreb kan holde sig under radaren længe, og de helt rette modsvar være svære at identificere.