Artikel top billede

Streaming: Nyt på vej fra Eleven & Co.

Fjerde sæson af Stranger Things har været ventet med spænding, men nu er den endelig på vej, og en helt ny trailer fra Netflix slår den dystre stemning an.

Få serier bærer et så passende navn som Stranger Things, for handlingen er vitterlig sær på alle niveauer. Det er også de færreste serier forundt at blive så store popkulturelle fænomener på så kort tid.

Nu er der endelig nyt fra seriens univers, og det vender vi tilbage til.

Første sæson havde premiere i juli 2016 og ramte lige i solar plexus med sin Steven Spielbergske skildring af en flok kiksede drenge i en søvnig provinsby, der mobbes af skolens bøller og spiller Dungeons & Dragons. I hvert fald til den ene af dem forsvinder sporløst.

Hovedpersonerne bor i bekvem cykelafstand fra et tophemmeligt militærlaboratorium, hvorfra det nogenlunde samtidig lykkes en pige at flygte.

Pigen kendes blot kendes under sit forsøgskanin-nummer – ”Eleven” – og jages af skruppelløse agenter og videnskabsfolk. Men Eleven besidder stærke telekinetiske kræfter og er ikke så nem at få ram på.

Desuden er her portaler til en farlig og surrealistisk parallelverden, morderiske monstre, irriterende søskende, 80’er-stemning, synthesizermusik, tvivlsomme frisurer og Winona Ryder.

Gennem de følgende sæsoner er tingene kun blevet endnu mere mærkelige, og verden er næsten hele tiden ved at gå under. Det er ganske enkelt fænomenal underholdning, og nu er fjerde og muligvis sidste sæson i historien om Eleven og hendes venner på vej i 2022 efter at være blevet forsinket af Covid-19.

For en lille uges tid siden frigav Netflix en knap to minutter lang trailer, der ser behageligt dyster og ildevarslende ud; se den her.

Så har man endnu ikke set de første tre sæsoner af Stranger Things, er der god tid til at komme på omdrejningshøjde med det hele. Og har man set dem, kan man heldigvis altid se dem igen.

Titel: Stranger Things / Første tre sæsoner ligger på Netflix, sæson 4 kommer i 2022
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere