Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Her er 10 it-job, som du kan søge netop nu

Vi har fundet 10 friske it-stillinge, som er ledige i øjeblikket. Søg dem her.

I denne uge har vi fokus på support. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Sentia Denmark og Sharp Business Systems.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Sentia Denmark søger nysgerrig og kun­de­min­ded APM konsulent, Herlev

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Kan du se dig selv yde en sublim kundesupport og levere værdibaseret løsninger til nye kunder? Og har du en stor interesse i analyse, brugeradfærd og performance? Så har vi jobbet for dig!

I rollen som APM Konsulent vil du blive en del af et kompetent APM Engineering team, hvor vi arbejder som en projektorganisation, der har stort fokus på tværfagligt arbejde på tværs af funktioner og arbejdsopgaver, og du vil komme til at arbejde ud fra vores kontor i Herlev.

Som vores nye APM Konsulent skal du være teknisk lead på Nexthink (www.nexthink.com) for Sentia i Danmark, samtidig er du den primær kontaktperson for vores Nexthink kunder. Vores Nexthink kunder er overvåget fra vores kontrolcenter i Holland, du kommer derfor til at arbejde tæt sammen med vores overvågnings- og Nexthink konsulenter der.

Læs hele annoncen her.

Merkur Andelskasse søger it-konsulent til Merkur Vest, Aarhus

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor bæredygtighed og ansvarlighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.

Merkur Andelskasse søger en dygtig og engageret it-konsulent, der kan deltage i Merkurs udvikling inden for it og digitalisering. Vi er i dag midt i en spændende udviklingsproces, hvor digitalisering og automatisering af arbejdsgange er helt centrale elementer.

Du vil komme til indgå som en vigtig medspiller i vores supportteam, som har fokus på at levere en brugerorienteret kundeservice til dine kollegaer hver eneste dag. Det er derfor vigtigt, at du evner at lytte og er i stand til at formidle svært stof på en letforståelig måde.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger system­e­jer/Ap­pli­ca­tion manager med interesse for it-sup­por­top­ga­ver, Kgs. Lyngby

Har du lyst til at komme tæt på en spændende arbejdsplads med varierende arbejdsopgaver og gode kollegaer og vil du være med til at yde en professionel it-support til vores kolleger i Skattestyrelsen? Så grib muligheden nu og bliv en del af systemejerteamet, som er ansvarlig for systemet SKAT Ligning.

Du bliver en del af kontoret ESDH- og Motorsystemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST), som har ansvar for drift af outsourcede it-systemer, herunder ESDH-systemer, motorsystemer og sagsbehandlingssystemer. Kontorets formål er at sikre stabil drift samt at udføre vedligeholdelse og videreudvikling af it-systemerne.

Du indgår i et erfarent team, der har ansvaret for ESDH-systemet SKAT Ligning, der er et centralt sagsbehandlingssystem for Skattestyrelsen under Skatteministeriet. Her skal du sammen med de fire øvrige medarbejdere i teamet sikre at drift, vedligeholdelse og videreudvikling af løsningen udføres med høj kvalitet.

Læs hele annoncen her.

Sharp Business Systems søger software support-me­d­ar­bej­der, Herlev

Er du allerede i dag en dygtig it-supporter eller it-konsulent, som arbejder med at hjælpe kunder med alle typer af support på deres it-udstyr? Så er det dig, vi leder efter! I denne stilling får du en super spændende og alsidig funktion, en attraktiv lønpakke og gode kollegaer som bakker dig op.

Du får en vigtig rolle på kontoret i Herlev, som vil bestå af alle typer af interne og eksterne supportopgaver, som er i et travlt team. Vores kunder har brug for din hjælp og assistance i alle mulige sager, der omfatter almindelig brugersupport på deres løsninger, fejlsøgning, installation, bruger træning og assistance til vores sælgere på de løsninger de tilbyder.

Produkterne vi sælger er ”Information Management og ”Smart Office”, hvilket omfatter alt indenfor AV- IT & dokumenthåndteringsløsninger til virksomheder, herunder operativsystemer og hardware samt alt i service og support.

Læs hele annoncen her.

People Company søger for Geoinfo en sup­port­spe­ci­a­list – GIS og Location In­tel­li­gen­ce-løsninger, Aalborg, Glostrup eller Kolding

People Company søger for Geoinfo A/S en udadvendt, erfaren og kundeorienteret Supportspecialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS). Det handler primært om support, men også om undervisning, forskellige projekt- og konsulentopgaver – og det handler om at arbejde med at transformere geografiske data af enhver slags til værdi.

Du vil blive en del af Supportteamet i konsulentafdelingen med arbejdssted i Glostrup, Kolding eller Aalborg. En væsentlig arbejdsopgave bliver at deltage i leverancen af Geoinfos kundesupport, hvor du hjælper og støtter kunderne i deres brug af ArcGIS Platformen. Udover support-arbejdet vil du også indgå i den samlede pulje af konsulenter, der løser en lang række opgaver for kunder – både på egen hånd og som del af et større projektteam.

Læs hele annoncen her.

Globus Data søger ap­pli­ka­tions­sup­por­ter, Holte

Grundet intern opkvalificering, søger vi en ny problemknuser med erfaring og flair for både it og kundeservice. Vi er en organisation i udvikling og søger en applikationssupporter til at styrke vores supportteam, som sigter efter at yde den bedste service i branchen.

Som applikationssupporter kommer du primært til at sidde i vores afdeling i Holte, hvor du i samarbejde med resten af supportteamet og i tæt samarbejde med udviklingsteamet vil varetage forskellige support-opgaver.

Opgaverne er mangeartede – fra telefon/e-mailsupport hvor kundens spørgsmål hurtigt kan afklares, til mere komplekse sager, hvor kunden beder om hjælp til ændret opsætning eller hvor der er behov for at genskabe scenarier i vores udviklingsmiljø for at kunne dokumentere og koordinere udviklingsopgaver med udviklingsteamet.

Support-opgaverne kræver omfattende indsigt i vore systemer, og du vil i de første måneder af ansættelsen i høj grad skulle beskæftige dig med at lære systemets mange parametre og konfigurationsmuligheder at kende.

Læs hele annoncen her.

Flexfone søger IT-supporter til deres for­hand­ler­sup­port, Skanderborg

Brænder du for at levere professionel IT-support og få en bred berøringsflade i en agil og innovativ IT-virksomhed? Så er det dig, vi søger.

Synes du, det kunne være fedt at hjælpe nogle af Danmarks største it-virksomheder med deres Microsoft Teams og kommunikationsløsninger? - Så er det dig, vi søger.

Ud over at give vores forhandlernetværk den bedst mulige service, vil du også indgå i vores intern it-team, som har ansvaret for al Flexfones interne it, lige fra AD til netværk og arbejdsstationer.

Send os en ansøgning, hvis du trives i en hverdag med spændende og afvekslende opgaver. Du vil f.eks. komme til at være 2nd line support for forhandlere, der skal have hjælp til at sætte en teleløsning op eller til at integrere med vores egenudviklede Teams-integration.

Læs hele annoncen her.

Tecsys søger en teknisk supporter, Glostrup

Kan du arbejde selvstændigt med både danske og internationale kunder? Har du flair for at analysere og formidle tekniske problemstillinger til kunder og kollegaer? Og ser du altid muligheder og løsninger i selv en hektisk situation?

Vi søger en application support analyst, som skal varetage teknisk support på vores lagerstyringssoftware WMS7, og dermed blive en vigtig del af den globaliseringsstrategi, vi har rullet ud. Du vil blive trænet og uddannet på alle områder af vores lagerstyringsløsning og opnår status som produktspecialist på WMS7. Du vil have gode langsigtede karrieremuligheder, der rækker udover de danske grænser.

Vi forventer du har en IT-baggrund, diplomingeniør, datamatiker eller tilsvarende uddannelsesniveau, gerne med programmeringserfaring og gode egenskaber indenfor Windows Servere, Microsoft IIS, MS SQL og stored procedures.

Læs hele annoncen her.

EasySearch søger teknisk it-supporter til dansk softwa­re­fir­ma, Nærum

Vil du arbejde med komplekse og udfordrende support- og deployment opgaver i et internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel?

Bliv en del af vores globale team, der repræsenterer mere end 10 nationaliteter, der alle arbejder tæt sammen i et kreativt og visionært miljø, hvor de bedste argumenter altid vinder.

Vores løsninger til automatisering og optimering skaber de optimale betingelser for, at vores kunder kan fokusere på syge og tilskadekomne fra der ringes 112 eller 911, og til patienten er under behandling.

Hos Logis A/S har vi nogle af de bedste og mest dedikerede medarbejdere med dybtgående kendskab og erfaring inden for IT-teknologi, operationsanalyse, akut ambulancekørsel og sygetransport. Du vil som teknisk supporter indgå i vores tekniske support team på 7 mand og vil komme til at have en travl og spændende hverdag, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt.

Læs hele annoncen her.

NNE søger junior it-support ingeniør, Virum

Drømmer du om et job med spændende udfordringer i et stærkt fagligt miljø, hvor du lærer nyt hver dag? Vil du være en del af en dynamisk afdeling, der går på arbejde for at supportere de største pharmaceutiske produktionssites i Danmark? Kan du bringe dine kompetencer i spil og skabe ”Best-in-class” løsninger? Så er du måske vores næste IT-support ingeniør i vores NNE Customer Service afdeling.

NNE Customer Service yder daglig IT-support indenfor projekter og drift. Vores fokus er at støtte og optimere produktionsfaciliteter indenfor forskellige Manufacturing IT & Intelligence løsninger til bioteknologisk og pharmaceutisk produktion.

Du bliver en del af vores Service Delivery Team med 15-20 dygtige og dedikerede service ingeniører. Som junior IT-support ingeniør vil du – sammen med resten af support teamet – omsætte forretnings- og procesviden til 1. klasses kundesupport.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-job.

Her er 14 ledige it-job, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 friske it-stillinger, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 ledige support-stillinger, som du kan søge lige nu
Så mange af de ansatte i den danske it-branche har udenlandsk baggrund

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu