Artikel top billede

Historiens største DDoS-angreb slog ned på finansbranchen - foretog over 17 millioner anmodninger i sekundet

Bagmænd med et gigantisk botnet i ryggen har eksekveret et af de største DDoS-angreb nogensinde. Dog forårsagede det kun en kort nedetid af den angrebne server. Angrebet var rettet mod en virksomhed i finansbranchen.

Premium Kun for abonnenter
Med 17,2 millioner forespørgsler per sekund angreb bagmænd en finansvirksomhed med en styrke, der har skrevet angrebet ind i cybersikkerhedshistorien denne sommer.

Angrebet, der blev sat i værk tidligere på året, blev opdaget af sikkerhedsvirksomheden Cloudflare, som erklærer, at angrebet er "næsten tre gange større end noget tidligere, som vi kender til". Til gengæld var den samlede nedetid kun omtrent ét minut.

Cloudflare - et amerikansk internetfirma, der blandt andet leverer DDoS beskyttelse - kunne fra sit hovedkvarter i San Fransisco i Californien se, at angrebstrafikken stammede fra mere end 20.000 bots i 125 lande rundt om i verden.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Systematic og Michael Holm er havnet i kæmpe-problem: Forstå sagen på fem minutter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nye logningsregler kommer til at koste de danske teleselskaber 300 millioner kroner: Vil have statskassen til at betale

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kapitel 2: Allan Mørch og AskCody mister kæmpe investering fra amerikansk venturefond efter kræftdiagnose: "De fik selvfølgelig et chok, men begynder også at grine i afmagt"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nomineret til Årets CISO 2021: Tom Engly greb chancen da et cyberangreb lagde Tryg ned: Sådan sparker man dørene ind til bestyrelse og øverste ledelse

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Top 100: Her er de 12 bedste danske sikkerhedsvirksomheder