Artikel top billede

Historiens største DDoS-angreb slog ned på finansbranchen - foretog over 17 millioner anmodninger i sekundet

Bagmænd med et gigantisk botnet i ryggen har eksekveret et af de største DDoS-angreb nogensinde. Dog forårsagede det kun en kort nedetid af den angrebne server. Angrebet var rettet mod en virksomhed i finansbranchen.

Premium Kun for abonnenter
Med 17,2 millioner forespørgsler per sekund angreb bagmænd en finansvirksomhed med en styrke, der har skrevet angrebet ind i cybersikkerhedshistorien denne sommer.

Angrebet, der blev sat i værk tidligere på året, blev opdaget af sikkerhedsvirksomheden Cloudflare, som erklærer, at angrebet er "næsten tre gange større end noget tidligere, som vi kender til". Til gengæld var den samlede nedetid kun omtrent ét minut.

Cloudflare - et amerikansk internetfirma, der blandt andet leverer DDoS beskyttelse - kunne fra sit hovedkvarter i San Fransisco i Californien se, at angrebstrafikken stammede fra mere end 20.000 bots i 125 lande rundt om i verden.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Chromebooks overfører danske skoleelevers data til Mexico, Colombia og Indien

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Top 100: Disse virksomheder er Danmarks dygtigste systemintegratorer lige nu: Se hele listen her

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nomineret til Årets CISO 2023: Sarah Aalborg skal tænke 180 år ud i fremtiden, når hun planlægger Tivolis cybersikkerhed

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Sådan skal stor EU-lovpakke mod techgiganter implementeres og håndhæves i Danmark – særligt én myndighed får et stort ansvar

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Oracle: Her er den største fejl, som mange begår, når de skal vælge ny cloud-løsning