Artikel top billede

Bog: Drop klynk, læg brokkeriet på loftet og anlæg en ny attitude

Den medievante hardliner Thomas Rathsack er tilbage på en positiv mission, der skal ændre læserens attitude, så man får mere succes.

Thomas Rathsack har for længst overhalet B.S. Christiansen som landets mest højtprofilerede læderhals.

Mange vil kende ham som den hårde hund, der uddeler genoldige skideballer til håbefulde rekrutter i TV2’s ”Korpset” – eller for en serie af spændingsromaner, hvor hans fortid som udsendt til Afghanistan og Balkan har været en ubetydelig inspiration.

Derudover holder han foredrag, hvor han på kontant vis anmoder publikum om at stramme op, lukke ned for brokkeriet og lade være med hele tiden have så ondt af os selv.

Nu svinger Thomas Rathsack igen krabasken i sin nye bog Attitude - brug din mentale ammunition, der udkommer 8. september på Politikens Forlag. Man behøver dog ikke at frygte at få voksenskældud.

Rathsack er nemlig angiveligt ude på en positiv mission, da her er tale om en selvhjælpsbog, der har til hensigt at give læserne grundlag for lidt mere fremgang og flere gode oplevelser ved ganske enkelt at gå til det hele med et lidt andet udgangspunkt.

For det er budskabet: Hvis vi går til livet med en positiv attitude, vil vi også blive bedre i stand til at håndtere de udfordringer, der kommer i vores retning.

Det lyder ærligt talt en kende banalt. Men Thomas Rathsack er på den anden side en mand, der ved, hvad han taler om, og man skal ikke have oplevet ham på TV ret mange gange – eller hørt hans foredrag om tiden som jægersoldat – før man bliver klar over, at han trækker på solide erfaringer, når han hævder, at den rette attitude kan være den afgørende forskel, når det for alvor brænder på.

Det kan man også læse i bogen, der er fyldt med spændende indsigter, der bygger på de mange oplevelser, han har haft. Både med at måtte arbejde med sine egne tankemønstre og dem hos kolleger og underordnede.

De mange indsigter får dog ikke lov til at stå alene. Som selvhjælpsbog er Attitude - brug din mentale ammunition umiddelbart anvendelig, da den giver læseren råd og øvelser, man kan tage med i hverdagen og dermed komme lidt tættere på en attitude, der hjælper i stedet for at spænde ben, når det strammer til.

Også selvom man ikke står i en krigszone, men bare er midt i en hverdag, hvor projekterne hober sig op, chefen er en nar, toget forsinket, cyklen punkteret og ungerne kaldes hjem fra institutionen med snotnæse.

Titel: Attitude - Brug din mentale ammunition / Forfatter: Thomas Rathsack / Udkommer 8. september




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere