Artikel top billede

Bog: Drop klynk, læg brokkeriet på loftet og anlæg en ny attitude

Den medievante hardliner Thomas Rathsack er tilbage på en positiv mission, der skal ændre læserens attitude, så man får mere succes.

Thomas Rathsack har for længst overhalet B.S. Christiansen som landets mest højtprofilerede læderhals.

Mange vil kende ham som den hårde hund, der uddeler genoldige skideballer til håbefulde rekrutter i TV2’s ”Korpset” – eller for en serie af spændingsromaner, hvor hans fortid som udsendt til Afghanistan og Balkan har været en ubetydelig inspiration.

Derudover holder han foredrag, hvor han på kontant vis anmoder publikum om at stramme op, lukke ned for brokkeriet og lade være med hele tiden have så ondt af os selv.

Nu svinger Thomas Rathsack igen krabasken i sin nye bog Attitude - brug din mentale ammunition, der udkommer 8. september på Politikens Forlag. Man behøver dog ikke at frygte at få voksenskældud.

Rathsack er nemlig angiveligt ude på en positiv mission, da her er tale om en selvhjælpsbog, der har til hensigt at give læserne grundlag for lidt mere fremgang og flere gode oplevelser ved ganske enkelt at gå til det hele med et lidt andet udgangspunkt.

For det er budskabet: Hvis vi går til livet med en positiv attitude, vil vi også blive bedre i stand til at håndtere de udfordringer, der kommer i vores retning.

Det lyder ærligt talt en kende banalt. Men Thomas Rathsack er på den anden side en mand, der ved, hvad han taler om, og man skal ikke have oplevet ham på TV ret mange gange – eller hørt hans foredrag om tiden som jægersoldat – før man bliver klar over, at han trækker på solide erfaringer, når han hævder, at den rette attitude kan være den afgørende forskel, når det for alvor brænder på.

Det kan man også læse i bogen, der er fyldt med spændende indsigter, der bygger på de mange oplevelser, han har haft. Både med at måtte arbejde med sine egne tankemønstre og dem hos kolleger og underordnede.

De mange indsigter får dog ikke lov til at stå alene. Som selvhjælpsbog er Attitude - brug din mentale ammunition umiddelbart anvendelig, da den giver læseren råd og øvelser, man kan tage med i hverdagen og dermed komme lidt tættere på en attitude, der hjælper i stedet for at spænde ben, når det strammer til.

Også selvom man ikke står i en krigszone, men bare er midt i en hverdag, hvor projekterne hober sig op, chefen er en nar, toget forsinket, cyklen punkteret og ungerne kaldes hjem fra institutionen med snotnæse.

Titel: Attitude - Brug din mentale ammunition / Forfatter: Thomas Rathsack / Udkommer 8. september
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere