Artikel top billede

Bog: Drop klynk, læg brokkeriet på loftet og anlæg en ny attitude

Den medievante hardliner Thomas Rathsack er tilbage på en positiv mission, der skal ændre læserens attitude, så man får mere succes.

Thomas Rathsack har for længst overhalet B.S. Christiansen som landets mest højtprofilerede læderhals.

Mange vil kende ham som den hårde hund, der uddeler genoldige skideballer til håbefulde rekrutter i TV2’s ”Korpset” – eller for en serie af spændingsromaner, hvor hans fortid som udsendt til Afghanistan og Balkan har været en ubetydelig inspiration.

Derudover holder han foredrag, hvor han på kontant vis anmoder publikum om at stramme op, lukke ned for brokkeriet og lade være med hele tiden have så ondt af os selv.

Nu svinger Thomas Rathsack igen krabasken i sin nye bog Attitude - brug din mentale ammunition, der udkommer 8. september på Politikens Forlag. Man behøver dog ikke at frygte at få voksenskældud.

Rathsack er nemlig angiveligt ude på en positiv mission, da her er tale om en selvhjælpsbog, der har til hensigt at give læserne grundlag for lidt mere fremgang og flere gode oplevelser ved ganske enkelt at gå til det hele med et lidt andet udgangspunkt.

For det er budskabet: Hvis vi går til livet med en positiv attitude, vil vi også blive bedre i stand til at håndtere de udfordringer, der kommer i vores retning.

Det lyder ærligt talt en kende banalt. Men Thomas Rathsack er på den anden side en mand, der ved, hvad han taler om, og man skal ikke have oplevet ham på TV ret mange gange – eller hørt hans foredrag om tiden som jægersoldat – før man bliver klar over, at han trækker på solide erfaringer, når han hævder, at den rette attitude kan være den afgørende forskel, når det for alvor brænder på.

Det kan man også læse i bogen, der er fyldt med spændende indsigter, der bygger på de mange oplevelser, han har haft. Både med at måtte arbejde med sine egne tankemønstre og dem hos kolleger og underordnede.

De mange indsigter får dog ikke lov til at stå alene. Som selvhjælpsbog er Attitude - brug din mentale ammunition umiddelbart anvendelig, da den giver læseren råd og øvelser, man kan tage med i hverdagen og dermed komme lidt tættere på en attitude, der hjælper i stedet for at spænde ben, når det strammer til.

Også selvom man ikke står i en krigszone, men bare er midt i en hverdag, hvor projekterne hober sig op, chefen er en nar, toget forsinket, cyklen punkteret og ungerne kaldes hjem fra institutionen med snotnæse.

Titel: Attitude - Brug din mentale ammunition / Forfatter: Thomas Rathsack / Udkommer 8. september
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen i virkeligheden for ransomware
Traditionel risk management undervurderer reelt risikoen for ransomware med op til 30%, men nye metoder kan give den fornødne indsigt.