Artikel top billede

Bog: Drop klynk, læg brokkeriet på loftet og anlæg en ny attitude

Den medievante hardliner Thomas Rathsack er tilbage på en positiv mission, der skal ændre læserens attitude, så man får mere succes.

Thomas Rathsack har for længst overhalet B.S. Christiansen som landets mest højtprofilerede læderhals.

Mange vil kende ham som den hårde hund, der uddeler genoldige skideballer til håbefulde rekrutter i TV2’s ”Korpset” – eller for en serie af spændingsromaner, hvor hans fortid som udsendt til Afghanistan og Balkan har været en ubetydelig inspiration.

Derudover holder han foredrag, hvor han på kontant vis anmoder publikum om at stramme op, lukke ned for brokkeriet og lade være med hele tiden have så ondt af os selv.

Nu svinger Thomas Rathsack igen krabasken i sin nye bog Attitude - brug din mentale ammunition, der udkommer 8. september på Politikens Forlag. Man behøver dog ikke at frygte at få voksenskældud.

Rathsack er nemlig angiveligt ude på en positiv mission, da her er tale om en selvhjælpsbog, der har til hensigt at give læserne grundlag for lidt mere fremgang og flere gode oplevelser ved ganske enkelt at gå til det hele med et lidt andet udgangspunkt.

For det er budskabet: Hvis vi går til livet med en positiv attitude, vil vi også blive bedre i stand til at håndtere de udfordringer, der kommer i vores retning.

Det lyder ærligt talt en kende banalt. Men Thomas Rathsack er på den anden side en mand, der ved, hvad han taler om, og man skal ikke have oplevet ham på TV ret mange gange – eller hørt hans foredrag om tiden som jægersoldat – før man bliver klar over, at han trækker på solide erfaringer, når han hævder, at den rette attitude kan være den afgørende forskel, når det for alvor brænder på.

Det kan man også læse i bogen, der er fyldt med spændende indsigter, der bygger på de mange oplevelser, han har haft. Både med at måtte arbejde med sine egne tankemønstre og dem hos kolleger og underordnede.

De mange indsigter får dog ikke lov til at stå alene. Som selvhjælpsbog er Attitude - brug din mentale ammunition umiddelbart anvendelig, da den giver læseren råd og øvelser, man kan tage med i hverdagen og dermed komme lidt tættere på en attitude, der hjælper i stedet for at spænde ben, når det strammer til.

Også selvom man ikke står i en krigszone, men bare er midt i en hverdag, hvor projekterne hober sig op, chefen er en nar, toget forsinket, cyklen punkteret og ungerne kaldes hjem fra institutionen med snotnæse.

Titel: Attitude - Brug din mentale ammunition / Forfatter: Thomas Rathsack / Udkommer 8. september
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere