Artikel top billede

Kina sætter hård grænse for unges computerspil på nettet: Forbyder computerspil i hverdage

Den kinesiske regering vil begrænse unges forbrug af computerspil på nettet i en sådan grad, at de fremover kun får lov til at spille i et fastlagt tidsrum fredag, i weekenden og i ferien.

Fik danske unge at vide af politikerne, at de kun måtte spille computerspil et par få timer om ugen, ville det nok frembringe noget af et ramaskrig.

I Kina har den kinesiske regering imidlertid ingen kvaler ved at sætte strenge begrænsninger op for de unge.

Her er unge under 18 år nu begrænset til at spille online computerspil fra klokken 20 til 21 fredag, i weekenden og i deres ferie.

Det sker efter en ny kinesisk lov, som samtidig er en yderligere stramning af et tidligere vindue, som lød på maksimum tre timers computerspil på feriedage og 1,5 timers computerspil på andre dage.

Det skriver Reuters.

Reglerne skal blandt andet håndhæves af spilvirksomhederne, der via identifikation af alder skal forhindre unge under 18 år at kunne spille online spil uden for de fastlagte tidspunkter.

Regeringen har også oplyst, at den vil øge hyppigheden og intensiteten af ​​inspektioner af onlinespilvirksomheder for at sikre, at de har indført tidsbegrænsninger og anti-afhængighedssystemer.

De nye regler sker samtidig i en tid, hvor Beijing-administrationen har slået hårdt ned på Kinas store tech-giganter som Alibaba og Tencent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere