Artikel top billede

Kina sætter hård grænse for unges computerspil på nettet: Forbyder computerspil i hverdage

Den kinesiske regering vil begrænse unges forbrug af computerspil på nettet i en sådan grad, at de fremover kun får lov til at spille i et fastlagt tidsrum fredag, i weekenden og i ferien.

Fik danske unge at vide af politikerne, at de kun måtte spille computerspil et par få timer om ugen, ville det nok frembringe noget af et ramaskrig.

I Kina har den kinesiske regering imidlertid ingen kvaler ved at sætte strenge begrænsninger op for de unge.

Her er unge under 18 år nu begrænset til at spille online computerspil fra klokken 20 til 21 fredag, i weekenden og i deres ferie.

Det sker efter en ny kinesisk lov, som samtidig er en yderligere stramning af et tidligere vindue, som lød på maksimum tre timers computerspil på feriedage og 1,5 timers computerspil på andre dage.

Det skriver Reuters.

Reglerne skal blandt andet håndhæves af spilvirksomhederne, der via identifikation af alder skal forhindre unge under 18 år at kunne spille online spil uden for de fastlagte tidspunkter.

Regeringen har også oplyst, at den vil øge hyppigheden og intensiteten af ​​inspektioner af onlinespilvirksomheder for at sikre, at de har indført tidsbegrænsninger og anti-afhængighedssystemer.

De nye regler sker samtidig i en tid, hvor Beijing-administrationen har slået hårdt ned på Kinas store tech-giganter som Alibaba og Tencent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere