Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

E-conomic-stifter Jacob Wandt udvikler på nyt regnskabsprogram: Vil bide skeer med Dinero og sit gamle selskab

Jacob Wandt har kastet sig ud i skabelsen af endnu et regnskabsprogram. Han har både stiftet og solgt E-conomic tidligere, og nu vil han udfordre selskabet samt Martin Thorborgs Dinero med sit nye program.

Jacob Wandt kaster sig endnu engang ind i kampen på markedet for regnskabsprogrammer.

Gennem sit selskab Zenegy er han ved at udvikle en ny spiller, der skal angribe de store konkurrenter som Vismas E-conomic, som han selv stiftede i sin tid, og Martin Thorborgs Dinero, skriver Børsen.

"Jeg er uddannet revisor og bryder mig ikke så meget om at kalde det et angreb. Men det er det jo. Vi skal have kunder i vores forretning, og dem skal vi hente fra andre udbydere på markedet,” siger Jacob Wandt til Børsen.

Det er otte år siden, at Jacob Wandt solgte regnskabsprogrammet E-conomic til Visma for 760 millioner kroner.

Nu slår iværksætteren sig op på, at Zenegy har arbejdet på at udvikle den nye platform gennem tre til fire intense år. Nu skulle platformen kunne håndtere løn, bogføring, fakturering, betaling og firmakort, lyder det.

Han forklarer overfor avisen, at der ikke er nogle før ham, der har taget skridtet og lavet en samlet løsning, der kan bruges både små og store virksomheder.

Jacob Wandt satser desuden på at rejse omkring 300 millioner kroner i investering over de næste par år for at kunne finansiere udviklingen og udbredelsen af programmet.

Zenegy ejes af Jacob Wandt sammen med den tidligere E-conomic-profil Jes Tækker Stemann Brinch, den tidligere Bluegarden-direktør Mogens Elsberg og Danske Bank.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs