Artikel top billede

E-conomic-stifter Jacob Wandt udvikler på nyt regnskabsprogram: Vil bide skeer med Dinero og sit gamle selskab

Jacob Wandt har kastet sig ud i skabelsen af endnu et regnskabsprogram. Han har både stiftet og solgt E-conomic tidligere, og nu vil han udfordre selskabet samt Martin Thorborgs Dinero med sit nye program.

Jacob Wandt kaster sig endnu engang ind i kampen på markedet for regnskabsprogrammer.

Gennem sit selskab Zenegy er han ved at udvikle en ny spiller, der skal angribe de store konkurrenter som Vismas E-conomic, som han selv stiftede i sin tid, og Martin Thorborgs Dinero, skriver Børsen.

"Jeg er uddannet revisor og bryder mig ikke så meget om at kalde det et angreb. Men det er det jo. Vi skal have kunder i vores forretning, og dem skal vi hente fra andre udbydere på markedet,” siger Jacob Wandt til Børsen.

Det er otte år siden, at Jacob Wandt solgte regnskabsprogrammet E-conomic til Visma for 760 millioner kroner.

Nu slår iværksætteren sig op på, at Zenegy har arbejdet på at udvikle den nye platform gennem tre til fire intense år. Nu skulle platformen kunne håndtere løn, bogføring, fakturering, betaling og firmakort, lyder det.

Han forklarer overfor avisen, at der ikke er nogle før ham, der har taget skridtet og lavet en samlet løsning, der kan bruges både små og store virksomheder.

Jacob Wandt satser desuden på at rejse omkring 300 millioner kroner i investering over de næste par år for at kunne finansiere udviklingen og udbredelsen af programmet.

Zenegy ejes af Jacob Wandt sammen med den tidligere E-conomic-profil Jes Tækker Stemann Brinch, den tidligere Bluegarden-direktør Mogens Elsberg og Danske Bank.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere