Artikel top billede

E-conomic-stifter Jacob Wandt udvikler på nyt regnskabsprogram: Vil bide skeer med Dinero og sit gamle selskab

Jacob Wandt har kastet sig ud i skabelsen af endnu et regnskabsprogram. Han har både stiftet og solgt E-conomic tidligere, og nu vil han udfordre selskabet samt Martin Thorborgs Dinero med sit nye program.

Jacob Wandt kaster sig endnu engang ind i kampen på markedet for regnskabsprogrammer.

Gennem sit selskab Zenegy er han ved at udvikle en ny spiller, der skal angribe de store konkurrenter som Vismas E-conomic, som han selv stiftede i sin tid, og Martin Thorborgs Dinero, skriver Børsen.

"Jeg er uddannet revisor og bryder mig ikke så meget om at kalde det et angreb. Men det er det jo. Vi skal have kunder i vores forretning, og dem skal vi hente fra andre udbydere på markedet,” siger Jacob Wandt til Børsen.

Det er otte år siden, at Jacob Wandt solgte regnskabsprogrammet E-conomic til Visma for 760 millioner kroner.

Nu slår iværksætteren sig op på, at Zenegy har arbejdet på at udvikle den nye platform gennem tre til fire intense år. Nu skulle platformen kunne håndtere løn, bogføring, fakturering, betaling og firmakort, lyder det.

Han forklarer overfor avisen, at der ikke er nogle før ham, der har taget skridtet og lavet en samlet løsning, der kan bruges både små og store virksomheder.

Jacob Wandt satser desuden på at rejse omkring 300 millioner kroner i investering over de næste par år for at kunne finansiere udviklingen og udbredelsen af programmet.

Zenegy ejes af Jacob Wandt sammen med den tidligere E-conomic-profil Jes Tækker Stemann Brinch, den tidligere Bluegarden-direktør Mogens Elsberg og Danske Bank.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Høst hurtigt AI-fordele med skarp fokus på specifikke udfordringer – og uden behov for at kode
Markant reduceret svartid, styrket effektivitet og færre fejl. Det er blandt fordelene ved at lade AI sortere og prioritering beskeder fra en stor mængde brugere og kunder.