Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Overrevet netværkskabel sender Danmarks Domstole i sort

Et overrevet netværkskabel ved Lyngby Storcenter har sendt de danske domstole i sort. Domstolene kan ikke svare på mails, ligesom borgerne ikke har adgang til minretssag.dk.

Danmarks Domstole er ramt af it-problemer efter, at et netværkskabel er blevet revet over i forbindelse med jordprøveboring.

Det oplyser Danmarks Domstole på sin hjemmeside.

Ifølge Computerworlds oplysninger er det et kabel fra GlobalConnect, der er blevet overrevet i forbindelse med en jordprøveboring ved noget vejarbejde ud for Lyngby Storcenter.

Den manglende netværksforbindelse betyder, at det ikke er muligt at kontakte domstolene via mail i dag, og samtidig er minretssag.dk heller ikke tilgængelig.

På domstol.dk bliver det oplyst, at netværksforbindelse forventes genetableret tirsdag morgen.

Det forlød først, at kablet var blevet gravet over i forbindelse med etableringen af den nye letbaneforbindelse i Storkøbenhavn, men domstol.dk oplyser, at der blot var tale om en jordprøveboring, der blev foretaget ved siden af der, hvor der bliver udført gravearbejde til letbanen.

Netværksproblemerne kommer samtidig med, at Rigsretssagen mod tidligere integrationsminister Inger Støjberg pludselig blev afbrudt tidligere på dagen, men domstol.dk oplyser ikke om, der er sammenhæng mellem de to hændelser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere