Artikel top billede

Overrevet netværkskabel sender Danmarks Domstole i sort

Et overrevet netværkskabel ved Lyngby Storcenter har sendt de danske domstole i sort. Domstolene kan ikke svare på mails, ligesom borgerne ikke har adgang til minretssag.dk.

Danmarks Domstole er ramt af it-problemer efter, at et netværkskabel er blevet revet over i forbindelse med jordprøveboring.

Det oplyser Danmarks Domstole på sin hjemmeside.

Ifølge Computerworlds oplysninger er det et kabel fra GlobalConnect, der er blevet overrevet i forbindelse med en jordprøveboring ved noget vejarbejde ud for Lyngby Storcenter.

Den manglende netværksforbindelse betyder, at det ikke er muligt at kontakte domstolene via mail i dag, og samtidig er minretssag.dk heller ikke tilgængelig.

På domstol.dk bliver det oplyst, at netværksforbindelse forventes genetableret tirsdag morgen.

Det forlød først, at kablet var blevet gravet over i forbindelse med etableringen af den nye letbaneforbindelse i Storkøbenhavn, men domstol.dk oplyser, at der blot var tale om en jordprøveboring, der blev foretaget ved siden af der, hvor der bliver udført gravearbejde til letbanen.

Netværksproblemerne kommer samtidig med, at Rigsretssagen mod tidligere integrationsminister Inger Støjberg pludselig blev afbrudt tidligere på dagen, men domstol.dk oplyser ikke om, der er sammenhæng mellem de to hændelser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere