Artikel top billede

(Foto: Fujitsu) (Foto: Fujitsu)

Tech Data overtager 17 medarbejdere fra Fujitsu Danmark

Amerikanske Tech Data overtager hele Fujitsu Danmarks TMS-forretning og indtræder som underleverandør til Fujitsu Danmark.

Amerikanske Tech Data overtager Fujitsu Danmarks field service-afdeling, som i dag består af 17 medarbejdere.

De 17 medarbejdere - primært teknikere - er i dag samlet i Fujitsu Danmarks TMS-afdeling - ‘Technical Maintenance Services’ - som tager sig af eksempelvis servicetjek og lignende hos Fujitus kunder.

Det skal de blive ved med - men altså fremover under amerikanske Tech Data, som nu overtager hele opgaven fra Fujitsu Danmark.

”Vores field services er en naturlig del af Fujitsus produktportefølje, og derfor vil vi fortsat udbyde denne leverance, men det er ikke en forudsætning, at vi selv udfører aktiviteterne. Tech Data er specialiseret i området,” meddeler Søren Rinnov Østergaard, der er administrerende direktør for Fujitsu Danmark.

Fujitsu Danmark meddeler, at selskabet fortsat vil have kundekontakten - men at opgaverne altså fremadrettet vil blive udført af Tech Data.

Ifølge Fujitsu Danmark bliver opgaverne outsourcet til Tech Data for at ‘effektivisere Fujitus field services og dermed frigive ressourcer til at fokusere på tech-virksomhedens strategiske forretnings-områder.”