Artikel top billede

USA slår ned på kryptovaluta som betalingsmiddel for ransomware-angreb

Den amerikanske regering vil gøre det langt sværere at betale med kryptovaluta, vis man bliver ramt af ransomware.

Den amerikanske regering vil gøre det langt sværere for hackerne at modtage ransomware-betalinger i kryptovaluta frem for i ‘rigtige’ penge.

Ifølge Wall Street Journal er det amerikanske finansministerium på trapperne med en hel række initiativer, der alle sigter mod at forhindre hackerne i at tage betaling i kryptovaluta.

Ifølge avisen kommer disse initiativer til at tælle blandet trusler om bødestraf og andre sanktioner.

Den amerikanske regering er godt i gang med at forberede nye love og regler på hvidvask- og terror-området, som skal være klar senere på året.

Disse regler vil også komme til nævne kryptovaluta som betalingsmiddel i ransomware-angreb, hedder det.
IT-JOB

Learningbank A/S

Backend Developer

J. H. Schultz Information A/S

Fullstack-udvikler til projektteam

Landbrug & Fødevarer

IT-supporter

Lundgrens Advokatpartnerselskab

Serviceminded IT-supporter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere