Artikel top billede

USA slår ned på kryptovaluta som betalingsmiddel for ransomware-angreb

Den amerikanske regering vil gøre det langt sværere at betale med kryptovaluta, vis man bliver ramt af ransomware.

Den amerikanske regering vil gøre det langt sværere for hackerne at modtage ransomware-betalinger i kryptovaluta frem for i ‘rigtige’ penge.

Ifølge Wall Street Journal er det amerikanske finansministerium på trapperne med en hel række initiativer, der alle sigter mod at forhindre hackerne i at tage betaling i kryptovaluta.

Ifølge avisen kommer disse initiativer til at tælle blandet trusler om bødestraf og andre sanktioner.

Den amerikanske regering er godt i gang med at forberede nye love og regler på hvidvask- og terror-området, som skal være klar senere på året.

Disse regler vil også komme til nævne kryptovaluta som betalingsmiddel i ransomware-angreb, hedder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere