Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Google følger Microsoft og sænker markedsgebyr markant

Microsoft har allerede sænket sit markedsgebyr fra 20 til 3 procent. Nu følger Google trop og gør det samme for Google Cloud Platform.

Google er klar til en markant sænkning af den pose penge, Google beholder, når softwarevirksomheder sælger deres løsninger via Google Cloud Platform.

Det skriver CNBC.

En kilder fortæller til mediet, at Google har planer om at sænke omsætningsgebyret fra 20 til 3 procent.

Google bekræfter planerne om at ændre markedsgebyrerne, men sætter endnu ikke konkrete tal på.

"Vores mål er at give partnere den bedste platform og de mest konkurrencedygtige incitamenter i branchen. Vi kan bekræfte, at en ændring af vores Marketplace-gebyrstruktur er under udarbejdelse, og vi vil snart dele mere om dette," lyder det fra Google i en meddelelse til CNBC.

Microsoft var for få måneder siden ude i en lignende øvelse, da det sænkede sit markedsgebyr ligeledes fra 20 til 3 procent på Microsofts kommercielle markedsplads.

Ifølge en analyse fra UBS er gebyret hos AWS på 5 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere