Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Google følger Microsoft og sænker markedsgebyr markant

Microsoft har allerede sænket sit markedsgebyr fra 20 til 3 procent. Nu følger Google trop og gør det samme for Google Cloud Platform.

Google er klar til en markant sænkning af den pose penge, Google beholder, når softwarevirksomheder sælger deres løsninger via Google Cloud Platform.

Det skriver CNBC.

En kilder fortæller til mediet, at Google har planer om at sænke omsætningsgebyret fra 20 til 3 procent.

Google bekræfter planerne om at ændre markedsgebyrerne, men sætter endnu ikke konkrete tal på.

"Vores mål er at give partnere den bedste platform og de mest konkurrencedygtige incitamenter i branchen. Vi kan bekræfte, at en ændring af vores Marketplace-gebyrstruktur er under udarbejdelse, og vi vil snart dele mere om dette," lyder det fra Google i en meddelelse til CNBC.

Microsoft var for få måneder siden ude i en lignende øvelse, da det sænkede sit markedsgebyr ligeledes fra 20 til 3 procent på Microsofts kommercielle markedsplads.

Ifølge en analyse fra UBS er gebyret hos AWS på 5 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere