Artikel top billede

Google følger Microsoft og sænker markedsgebyr markant

Microsoft har allerede sænket sit markedsgebyr fra 20 til 3 procent. Nu følger Google trop og gør det samme for Google Cloud Platform.

Google er klar til en markant sænkning af den pose penge, Google beholder, når softwarevirksomheder sælger deres løsninger via Google Cloud Platform.

Det skriver CNBC.

En kilder fortæller til mediet, at Google har planer om at sænke omsætningsgebyret fra 20 til 3 procent.

Google bekræfter planerne om at ændre markedsgebyrerne, men sætter endnu ikke konkrete tal på.

"Vores mål er at give partnere den bedste platform og de mest konkurrencedygtige incitamenter i branchen. Vi kan bekræfte, at en ændring af vores Marketplace-gebyrstruktur er under udarbejdelse, og vi vil snart dele mere om dette," lyder det fra Google i en meddelelse til CNBC.

Microsoft var for få måneder siden ude i en lignende øvelse, da det sænkede sit markedsgebyr ligeledes fra 20 til 3 procent på Microsofts kommercielle markedsplads.

Ifølge en analyse fra UBS er gebyret hos AWS på 5 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere