Artikel top billede

(Foto: Foto: TechBBQ)

It-investoren Chris Sacca har kastet sin kærlighed på danske restauranter: Her er hvad it-virksomheder kan lære af den københavnske gourmet-scene

Interview: Den danske restaurantscene er et studie i innovation og iværksætteri, som mange it-virksomheder kan lære af. Det mener den amerikanske super-investor og milliardær Chris Sacca, der udover investeringer i tech-virksomheder også har investeret i den københavnske restaurationsscene.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få forklaringen på, hvorfor den amerikanske stjerneinvestor Chris Sacca mener, at it-virksomheder og iværksættere over hele verden kan lære af den danske restaurantscene
  • Se hvilke lighedspunkter han ser mellem den københavnske restaurantscene og Silicon Valley
  • Få konkrete bud på, hvad du kan lære af kokke af som Noma-stifteren Rene Redzepi
  • Chris Sacca har investeret i nogle af verdens med succesrige it-virksomheder og lovende danske restauranter. Få forklaringen på, hvad der får ham til at investere og hvordan han griber investeringen an
2.194
11 min
Hvor finder du det mest innovative sted i verden?

Mange vil pege på Silicon Valley, andre på Hollywood og nogle vil måske pege på de europæiske modemekkaer i Paris og Milano.

Men ifølge den amerikanske iværksætter-guru og superinvestor Chris Sacca, så bør iværksættere og folk der beskæftiger sig med innovation i stedet vende blikke mod Danmark og tage på en rundtur i den københavnske restaurantscene.

For her kan de ifølge Chris Sacca få en lektion i produktudvikling, moderne lederskab og historiefortælling, som ikke findes mange andre steder i verden.

“Det, som du ser i køkkenerne på de københavnske restauranter, er et eksempel på entreprenørskab, som hele verden kan lære af,” siger han til Computerworld via en videoforbindelse fra sit hjem i den amerikanske stat Wyoming.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter