Artikel top billede

Lego søger 550 nye it-folk til 'gennemdigitalisering' af hele virksomheden: Vil hyre 190 mand i Danmark

Lego er på jagt efter 550 it-specialister, hvoraf de 190 skal ansættes i Danmark - resten i Shanghai og London - til ‘gennemdigitalisering’ af hele virksomheden.

Lego vil i gang med at ‘gennemdigitalisere’ hele virksomheden og går nu på jagt efter hele 550 it-specialister, som skal hjælpe med opgaven.

Topchef Niels B. Christiansen siger ifølge Børsen, at 190 af de kommende it-folk i organisationen får arbejdsplads i Billund og i København, mens resten kommer til at sidde i London og i Shanghai.

“Virksomheden skal gennemdigitaliseres, så vi står lige så stærkt om 10 år og 20 år, når verden er blevet mere digitaliseret, og børn og forbrugere tilgår mange af de ting digitalt, som i dag foregår på andre måder,” siger han ifølge avisen.

Lego har netop offentliggjort halvårsregnskab, som viser vækst i omsætningen på hele 46 procent til 23 milliarder kroner og mere end en fordobling af driftsresultatet, som lander på otte milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere