Artikel top billede

Lego søger 550 nye it-folk til 'gennemdigitalisering' af hele virksomheden: Vil hyre 190 mand i Danmark

Lego er på jagt efter 550 it-specialister, hvoraf de 190 skal ansættes i Danmark - resten i Shanghai og London - til ‘gennemdigitalisering’ af hele virksomheden.

Lego vil i gang med at ‘gennemdigitalisere’ hele virksomheden og går nu på jagt efter hele 550 it-specialister, som skal hjælpe med opgaven.

Topchef Niels B. Christiansen siger ifølge Børsen, at 190 af de kommende it-folk i organisationen får arbejdsplads i Billund og i København, mens resten kommer til at sidde i London og i Shanghai.

“Virksomheden skal gennemdigitaliseres, så vi står lige så stærkt om 10 år og 20 år, når verden er blevet mere digitaliseret, og børn og forbrugere tilgår mange af de ting digitalt, som i dag foregår på andre måder,” siger han ifølge avisen.

Lego har netop offentliggjort halvårsregnskab, som viser vækst i omsætningen på hele 46 procent til 23 milliarder kroner og mere end en fordobling af driftsresultatet, som lander på otte milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere