Artikel top billede

Lego søger 550 nye it-folk til 'gennemdigitalisering' af hele virksomheden: Vil hyre 190 mand i Danmark

Lego er på jagt efter 550 it-specialister, hvoraf de 190 skal ansættes i Danmark - resten i Shanghai og London - til ‘gennemdigitalisering’ af hele virksomheden.

Lego vil i gang med at ‘gennemdigitalisere’ hele virksomheden og går nu på jagt efter hele 550 it-specialister, som skal hjælpe med opgaven.

Topchef Niels B. Christiansen siger ifølge Børsen, at 190 af de kommende it-folk i organisationen får arbejdsplads i Billund og i København, mens resten kommer til at sidde i London og i Shanghai.

“Virksomheden skal gennemdigitaliseres, så vi står lige så stærkt om 10 år og 20 år, når verden er blevet mere digitaliseret, og børn og forbrugere tilgår mange af de ting digitalt, som i dag foregår på andre måder,” siger han ifølge avisen.

Lego har netop offentliggjort halvårsregnskab, som viser vækst i omsætningen på hele 46 procent til 23 milliarder kroner og mere end en fordobling af driftsresultatet, som lander på otte milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere