Artikel top billede

Sådan har Danmarks tre bedste CISO’er fået sat it-sikkerheden på dagsordenen: Tirsdag kårer vi Årets CISO 2021

Danmarks tre bedste CISO’er har alle været i stand til at få sat it-sikkerheden højt på dagsorden i deres organisationer. Tirsdag kårer vi Danmarks bedste it-sikkerhedsansvarlige.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om Danmarks tre bedste CISO'er lige nu.
530
2:45 min
Det har krævet både finesse, strategisk og taktisk næse og ikke ubetydelig orden i eget hus at få placeret it-sikkerheden højt på dagsordenerne i de store organisationer, som Danmarks tre bedste it-sikkerhedschefer arbejder for.

Og ind på lystavlen er it-sikkerheden for alvor kommet i de organisationer, som er Tryg, Forsvarsministeriet og Københavns Lufthavne.

Man kan faktisk sige, at it-sikkerhed er blevet regulære satsningsområder i de tre organisationer, hvor de tre CISO’er alle stræber efter, at deres afdelinger bliver bedst inden for deres felt.

Det kræver blandt andet åbenhed og vilje til at hjælpe hinanden.

”Det hjælper ikke noget at kæmpe sin egen krig, fra hver vores lille skyttehul. Som virksomheder må vi være sammen om det her. Det kræver, at vi er åbne om, når der sker angreb, så vi alle kan lære af andres fejl, og vi kan hjælpe hinanden,” som CSO i Tryg, Tom Engly som den ene af de tre nominerede til titlen som Årets CISO 2021, fastslår.