Artikel top billede

(Foto: Microsoft) (Foto: Microsoft PR)

Microsoft klar med Windows 11 i Danmark: Sådan downloader du det splinternye system lige nu

Microsoft er klar med Windows 11, som du kan downloade nu. Få adgang til det splinternye styresystem her.

Microsoft er klar med Windows 11, som du nu kan downloade og installere på din pc - hvis den altså lever op til de specifikationer, som Microsoft har fastlagt.

Microsoft lancerede nemlig verdens kommende store styresystem, da uret til midnat skiftede fra 4. oktober til 5. oktober herhjemme.

Microsoft mener selv, at Windows 11 indvarsler en ‘ny æra for pc’en’ med sit nye design og en række nye funktioner, som er tilpasset en tid præget af blandt andet hjemmearbejde, krav om sammenhængende systemer, gaming samt øget fokus på it-sikkerhed.

Windows 11 bliver fremover installeret på alle nye pc’er, der kommer i handelen. Og man kan gratis opgradere, hvis man altså har en pc, der lever op til kravene. Det er langt fra altid tilfældet.

Microsoft meddeler, at der blandt de nye funktioner nu bliver mulighed for at i Teams at “skrive, ringe eller foretage videoopkald til andre brugere på tværs af Windows, Mac, Android og iOS.”

Du kan læse meget mere om de nye funktioner her:

“Ud over at Windows 11 er den mest sikre version af Windows til dato, er styresystemet også det mest inkluderende i sit design. Således er Windows 11 bygget med og til mennesker med handicap – og med tilgængelighed og hjælpeteknologier til at understøtte på tværs af udfordringer,” meddeler Microsoft.

Du kan ved at køre Microsofts såkaldte PC Health Check-app på din pc se, om den lever op til de opstillede krav.

Gør den det, går du ind i Indstillinger -> Opdateringer -> Windows Opdatering på din pc og vælger Download og Installer.

Du kan læse mere om download af Windows 11 hos Microsoft her.