Artikel top billede

Udstilling: Efterårsferie med Ragnarock i Roskilde

Kan det passe, at rocken er død? Der udbryder Ragnarock i Roskilde, og familien kan tage på gådejagt og på tour gennem rockhistoriens highlights i efterårsferien.

Museet Ragnarock er Rabalderstræde, Roskildefestival og tråd fra før og nu. Museet hylder rockens historie fra 1950’erne og frem og er placeret midt i Roskildes bydel Musicon.

I efterårsferien byder Ragnarock på fem forskellige arrangementer for børn og voksne, nemlig:

Mig & Musikken: En tur gennem hele udstillingen med musik, dans, quiz og udfordringer undervejs. Kan far danse ”The Floss” og hvordan har mor det med ”Macarena”?

På Sporet af rock: En tur, der indledes med et rygte om, at rocken skulle være død. Det er en oplevelsesjagt, der begynder, da rocken kom til Danmark, og fører deltagerne gennem små opgaver, dans og vigtige spørgsmål som for eksmepel at be- eller afkræfte at rocken er stendød.

Highlights: En rejse gennem ungdomskulturens udvikling fra 1950’erne og frem. Det er historien om, hvordan unge med musikken som lydspor har flyttet grænser og påvirket samfundet gennem forbrug, holdninger, stiludtryk og musik. På denne tur gives også svaret på det spørgsmål, nogle måske (eller måske ikke) har stillet sig selv: Hvorfor blev verdensmesteren i rock’n’roll-dans i 1957, Jørn Blach, kaldt for Gummi-Jørn?

Smattens magi: En guidet tour gennem 50 års magiske øjeblikke på Dyrskuepladsen i Roskilde. Man kommer hele vejen rundt blandt de største idoler, de vildeste koncerter, de frivillige, publikum og den evindelige smat.

Gådejagt på Festivalpladsen: Så går turen udendørs. Det er en gådejagt mellem kunstværker og musikalske minder på Dyrskuepladsen for at finde festivalens ånd. Med gådepapir og mp3-afspiller skal man sammen løse gåderne og udforske pladsen, men også hinandens musiksmag og holdninger.

Museet har en naturligt tæt kobling til byens ikoniske musikfestival, men man bliver ikke snydt som gæst. Uanset om man vil dykke ned i Smatten, danse Jailhouse Rock eller lytte til hvad der kan frembringes under en koger på Christianshavn.

Alle aktiviteterne løber i hele uge 42 / Prisen er typisk 160 kr. for voksne, mens børn kommer gratis med / Læs mere og bestil billetter her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere