Artikel top billede

Udstilling: Efterårsferie med Ragnarock i Roskilde

Kan det passe, at rocken er død? Der udbryder Ragnarock i Roskilde, og familien kan tage på gådejagt og på tour gennem rockhistoriens highlights i efterårsferien.

Museet Ragnarock er Rabalderstræde, Roskildefestival og tråd fra før og nu. Museet hylder rockens historie fra 1950’erne og frem og er placeret midt i Roskildes bydel Musicon.

I efterårsferien byder Ragnarock på fem forskellige arrangementer for børn og voksne, nemlig:

Mig & Musikken: En tur gennem hele udstillingen med musik, dans, quiz og udfordringer undervejs. Kan far danse ”The Floss” og hvordan har mor det med ”Macarena”?

På Sporet af rock: En tur, der indledes med et rygte om, at rocken skulle være død. Det er en oplevelsesjagt, der begynder, da rocken kom til Danmark, og fører deltagerne gennem små opgaver, dans og vigtige spørgsmål som for eksmepel at be- eller afkræfte at rocken er stendød.

Highlights: En rejse gennem ungdomskulturens udvikling fra 1950’erne og frem. Det er historien om, hvordan unge med musikken som lydspor har flyttet grænser og påvirket samfundet gennem forbrug, holdninger, stiludtryk og musik. På denne tur gives også svaret på det spørgsmål, nogle måske (eller måske ikke) har stillet sig selv: Hvorfor blev verdensmesteren i rock’n’roll-dans i 1957, Jørn Blach, kaldt for Gummi-Jørn?

Smattens magi: En guidet tour gennem 50 års magiske øjeblikke på Dyrskuepladsen i Roskilde. Man kommer hele vejen rundt blandt de største idoler, de vildeste koncerter, de frivillige, publikum og den evindelige smat.

Gådejagt på Festivalpladsen: Så går turen udendørs. Det er en gådejagt mellem kunstværker og musikalske minder på Dyrskuepladsen for at finde festivalens ånd. Med gådepapir og mp3-afspiller skal man sammen løse gåderne og udforske pladsen, men også hinandens musiksmag og holdninger.

Museet har en naturligt tæt kobling til byens ikoniske musikfestival, men man bliver ikke snydt som gæst. Uanset om man vil dykke ned i Smatten, danse Jailhouse Rock eller lytte til hvad der kan frembringes under en koger på Christianshavn.

Alle aktiviteterne løber i hele uge 42 / Prisen er typisk 160 kr. for voksne, mens børn kommer gratis med / Læs mere og bestil billetter her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere