Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

(Foto: Guillaume Perigois)

EU mødes i dag med Ukraines præsident for at diskutere militær støtte og cybersikkerhed

I dag er der topmøde i EU. Og emnerne, der skal diskuteres, handler om, om Ukraine skal have stillet militær hjælp til rådighed. Og hvordan EU og Ukraine kan samarbejde om cybersikkerhed, når Ukraines nabo Rusland banker på den digitale bagdør.

EU overvejer lige nu at stille en militær træningsmission til rådighed for Ukraine. Det sker efter længere tids spændinger mellem Ukraine og landets nabo Rusland.

Overvejelserne påbegyndte efter anmodning fra Ukraine om hjælp til "professionel militær uddannelse". EU sendte på denne opfordring en undersøgelsesmission til landet i sidste måned.

Og i dag vil EU diskutere mulighederne for militær hjælp og eventuelle mål for en sådan militær support under et topmøde tirsdag i Kiev, sagde anonyme embedsmænd fra EU ifølge mediet The Associated Press.

På tirsdagens topmøde deltager blandt andet EU-rådets formand Charles Michel og Europa-Kommissionens formand Ursula von der Leyen. Også Ukraines præsident Volodymyr Zelenskij vil deltage forhandlingerne.

Under mødet skal der også diskuteres desinformation og cybersikkerhed med de ukrainske kolleger.

Begge sider har allerede startet en dialog om cyber, med en anden runde af diskussioner om dette emne planlagt til næste år.

"Det, vi søger at opnå, er at indføre en mekanisme til næsten dagligt at styrke og uddybe det inter-institutionelle samarbejde om cybersikkerhed," sagde en embedsmand.

Andre dele af topmødet vil fokusere på de fremskridt, der er gjort siden EU og Ukraine underskrev en frihandels- og visumfri rejseaftale i 2014.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere