Artikel top billede

Første opdatering til Windows 11 er allerede ude nu - byder på performance-forbedringer

Den første overhaling Windows 11 er ude. Her loves både fejlrettelser og performance-forbedringer.

Blot en uge efter den officielle lancering af spritnye Windows 11, er Microsoft ude med en opdatering til systemet.

Opdateringen hedder ’Windows 11 KB 5006674’ og rulles ud i skrivende stunde igennem Microsofts ’Windows Update’ platform.

Småjusteringer til styresystemet er oftest at forvente i forbindelse med lanceringen af et nyt styresystem – særligt når opdateringen er så omfattende, som skiftet fra Windows 10 til Windows 11 er.

Den seneste overhaling rummer da heller ikke nogen nye features eller funktioner, men byder på sikkerhedsopdateringer samt fejlrettelser, skriver netmediet Bleeping Computer.

Der skulle dog være nogle performance-forbedringer at hente med opdateringen, da fejlrettelsen forhindrer at såkaldte ’User Datagram Protocol’ sløver systemet, skriver Microsoft på sin support-side.

En uge efter at Windows 11 har fået sin brede debut natten til 5. oktober, volder det nye styresystem problemer af flere forskellige karakterer.

Visse printere bliver ikke længere genkendt af systemet, mens en række grafikkort får deres ydelse reduceret af det nye styresystem.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere