Artikel top billede

Printer-kvaler? Hundredvis af printer-modeller døjer med Windows 11-systemet

Næsten 200 forskellige printer-modeller sætter ud eller giver fejlmeddelelser i samspil med Windows 11

Printer-producenten Brother advarer om, at 198 af sine printer-modeller giver problemer i samspil med Microsofts nye Windows 11-styresystem.

Selskabet har identificeret problemer med den kablede USB-forbindelse mellem pc og udvalgte printer-modeller som enten sætter helt af eller giver fejlmeddelelser, skriver netmediet Bleeping Computer.

På selskabets support-side figurerer en oversigt over de 92 modeller, der slet ikke kan genkendes af Windows 11-maskinen.

Yderlige 106 modeller kan genkendes af Windows 11-systemet, men returnerer ifølge selskabet fejlmeddelelser.

USB-kvalerne forvolder også problemer med øvrige print-værktøjer i Windows 11 såsom blandt andet ’Trådløse setup assistent’ og ’Printer indstillingsværktøj’.

Brother opfordrer brugere, der er berørt af problemet til at søge andre måder at slutte maskinen til printeren, såsom trådløse opkobling eller netværksopkobling.

Printer-producenten arbejder på at fejlrette problemet, lyder det.

Microsoft har indtil videre ikke udsendt nogen opdatering angående printer-problemerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere