Artikel top billede

(Foto: Microsoft PR)

Printer-kvaler? Hundredvis af printer-modeller døjer med Windows 11-systemet

Næsten 200 forskellige printer-modeller sætter ud eller giver fejlmeddelelser i samspil med Windows 11

Printer-producenten Brother advarer om, at 198 af sine printer-modeller giver problemer i samspil med Microsofts nye Windows 11-styresystem.

Selskabet har identificeret problemer med den kablede USB-forbindelse mellem pc og udvalgte printer-modeller som enten sætter helt af eller giver fejlmeddelelser, skriver netmediet Bleeping Computer.

På selskabets support-side figurerer en oversigt over de 92 modeller, der slet ikke kan genkendes af Windows 11-maskinen.

Yderlige 106 modeller kan genkendes af Windows 11-systemet, men returnerer ifølge selskabet fejlmeddelelser.

USB-kvalerne forvolder også problemer med øvrige print-værktøjer i Windows 11 såsom blandt andet ’Trådløse setup assistent’ og ’Printer indstillingsværktøj’.

Brother opfordrer brugere, der er berørt af problemet til at søge andre måder at slutte maskinen til printeren, såsom trådløse opkobling eller netværksopkobling.

Printer-producenten arbejder på at fejlrette problemet, lyder det.

Microsoft har indtil videre ikke udsendt nogen opdatering angående printer-problemerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere