Artikel top billede

(Foto: Microsoft PR)

Printer-kvaler? Hundredvis af printer-modeller døjer med Windows 11-systemet

Næsten 200 forskellige printer-modeller sætter ud eller giver fejlmeddelelser i samspil med Windows 11

Printer-producenten Brother advarer om, at 198 af sine printer-modeller giver problemer i samspil med Microsofts nye Windows 11-styresystem.

Selskabet har identificeret problemer med den kablede USB-forbindelse mellem pc og udvalgte printer-modeller som enten sætter helt af eller giver fejlmeddelelser, skriver netmediet Bleeping Computer.

På selskabets support-side figurerer en oversigt over de 92 modeller, der slet ikke kan genkendes af Windows 11-maskinen.

Yderlige 106 modeller kan genkendes af Windows 11-systemet, men returnerer ifølge selskabet fejlmeddelelser.

USB-kvalerne forvolder også problemer med øvrige print-værktøjer i Windows 11 såsom blandt andet ’Trådløse setup assistent’ og ’Printer indstillingsværktøj’.

Brother opfordrer brugere, der er berørt af problemet til at søge andre måder at slutte maskinen til printeren, såsom trådløse opkobling eller netværksopkobling.

Printer-producenten arbejder på at fejlrette problemet, lyder det.

Microsoft har indtil videre ikke udsendt nogen opdatering angående printer-problemerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere