Artikel top billede

Kulturministeriet klar med chef for nyt tech-gigantkontor: Hentes hos tech-ambassadøren

Andreas Flensted Geertsen bliver chef for det nye kontor under Kulturministeriet, der skal håndtere de store tech-giganter i Danmark.

Kulturministeriet har udnævnt Andreas Flensted Geertsen som kontorchef for det nye såkaldt techgigant-kontor, som får til opgave at håndtere de store tech-giganter i Danmark.

Ifølge Mediawatch kommer kontoret til at bestå af seks medarbejdere inklusive kontorchefen.

Andreas Flensted Geertsen kommer fra en stilling som sekretariatsleder hos Danmarks tech-ambassadør.

Kulturministeriet oprettede kontoret i sommer med henblik på at have en afdeling, der kan levere ‘analysekraft og muskler’ til regeringens politik på tech-området, som det dengang hed.

Kontoren skal således være med til at udforme ‘ny politik og løsninger, som skal sikre, at tech-giganterne tager et ansvar, der modsvarer den indflydelse de har på vores samfund, vores demokrati og vores offentlige samtale.

Du kan læse mere om Andreas Flensted Geertsen på LinkedIn her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere