Artikel top billede

Bogtrilogi: Da USA var ved at gå op i sømmene

I trilogien Fear, Rage og Peril beskriver stjernejournalisten Bob Woodward og medforfatter Robert Costa det usædvanlige Trump-præsidentskab og en dramatisk periode, der vil trække spor gennem historien.

Bob Woodward og Carl Bernstein var som bekendt journalistiske hovedpersoner i Watergate-affæren, der i sidste ende kostede Richard Nixon jobbet som amerikansk præsident.

Siden har særligt Woodward været flittig indenfor den helt særlige disciplin at få kilder – heraf ofte de anonyme af slagsen – til at fortælle om skiftende indbyggere i Det Hvide Hus, og han har skrevet et utal af bøger om emnet.

Gennem de senere år har hans hovedemne været Donald Trump, og i september udkom det tredje og sidste bind i en trilogi om tiden lige før, under og frem til kort efter Trumps præsidentskab.

Titlerne Fear, Rage og Peril fortæller historien om, hvordan det overhovedet lod sig gøre, at Trump blev valgt i første omgang og om de mærkværdige og kaotiske forhold, der herskede i hans præsidentielle administration.

Tredje og nyeste bog i trilogien, Peril, går i dybden med den noget uværdige afslutning på Trumps tid som Commander in Chief, herunder stormen på kongressen og på præsidentens uvillighed til at erkende nederlaget til Joe Biden.

Woodward og medforfatter Robert Costa bygger deres gengivelse på hundredvis af interviews med bl.a. førstehåndskilder helt inde i administrationen, men også på stakkevis af dagsbogsnotater, mødereferater og anden dokumentation.

Fear, Rage og Peril beskriver ikke bare en højst usædvanlig præsident, men også et forløb, der selv frem i tiden vil trække spor som usædvanligt dramatisk og tumultarisk.

Titel: Fear, Rage og Peril / Forfattere: Bob Woodward og Robert Costa
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere