Artikel top billede

Bogtrilogi: Da USA var ved at gå op i sømmene

I trilogien Fear, Rage og Peril beskriver stjernejournalisten Bob Woodward og medforfatter Robert Costa det usædvanlige Trump-præsidentskab og en dramatisk periode, der vil trække spor gennem historien.

Bob Woodward og Carl Bernstein var som bekendt journalistiske hovedpersoner i Watergate-affæren, der i sidste ende kostede Richard Nixon jobbet som amerikansk præsident.

Siden har særligt Woodward været flittig indenfor den helt særlige disciplin at få kilder – heraf ofte de anonyme af slagsen – til at fortælle om skiftende indbyggere i Det Hvide Hus, og han har skrevet et utal af bøger om emnet.

Gennem de senere år har hans hovedemne været Donald Trump, og i september udkom det tredje og sidste bind i en trilogi om tiden lige før, under og frem til kort efter Trumps præsidentskab.

Titlerne Fear, Rage og Peril fortæller historien om, hvordan det overhovedet lod sig gøre, at Trump blev valgt i første omgang og om de mærkværdige og kaotiske forhold, der herskede i hans præsidentielle administration.

Tredje og nyeste bog i trilogien, Peril, går i dybden med den noget uværdige afslutning på Trumps tid som Commander in Chief, herunder stormen på kongressen og på præsidentens uvillighed til at erkende nederlaget til Joe Biden.

Woodward og medforfatter Robert Costa bygger deres gengivelse på hundredvis af interviews med bl.a. førstehåndskilder helt inde i administrationen, men også på stakkevis af dagsbogsnotater, mødereferater og anden dokumentation.

Fear, Rage og Peril beskriver ikke bare en højst usædvanlig præsident, men også et forløb, der selv frem i tiden vil trække spor som usædvanligt dramatisk og tumultarisk.

Titel: Fear, Rage og Peril / Forfattere: Bob Woodward og Robert Costa
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere