Artikel top billede

B&O udvikler professionelt headset med amerikansk tech-gigant

Cisco og Bang & Olufsen har i fællesskab udviklet en hovedtelefon, der kan integreres med den amerikanske virksomheds Webex-platform.

Bang & Olufsen har indgået et samarbejde med amerikanske Cisco, der betyder, at de danske lydspecialister nu lancerer et særligt bluetooth headset, som er specialudviklet til Cisco.

Det nye headset får navnet Bang & Olufsen Cisco 980 og det udmærker sig ved at være integreret med Ciscos Webex-mødeplatform og tilbyder ligedes automatisk støjreduktion.

B&O oplyser, at brugeren blandt andet får mulighed for at mute, besvare og afsluttet opkald fra Webex-platformen via hovedtelefonerne.

Funktioner til it-administratoren

Ifølge Bang & Olufsen vil headsettet desuden levere problemfri tilslutning og en stabil forbindelse.

Samtidig får it-administratorer muligheder for at ”tilføje, styre og overvåge analyser i realtid,” som det hedder.

Samarbejdet er ifølge de to virksomheder et udslag af et fælles ønske om at levere et produkt, der er tilpasset fremtidens hybride arbejdsplads, hvor medarbejdere fordeler deres tid mellem hjemmekontoret og den fysiske arbejdsplads.

Samarbejder også med Microsoft

Det er ikke første gang, at B&O indgår et samarbejde med en amerikansk tech-gigant. Tidligere på året lancerede B&O hørertelefonen Portal i samarbejde med Microsoft.

Portals design minder umiddelbart en del om Cisco 980, men i stedet for integration med Cisco-produkter tilbyder Portal integration med Microsofts Xbox.