Artikel top billede

Her er opgaven for regeringens nye “techgigant-kontor”: Søger nu medarbejdere

Regeringens nye “techgigant-kontor” får til opgave at “sikre større demokratisk kontrol med teknologiudviklingen,” som er i gang med at rekruttere folk.

Regeringens nye techgigant-kontor er i gang med at søge nye medarbejdere, som skal være med til at udvikle Danmarks kommende tech-politik.

Afdelingen ligger under Kulturministeriet, som oprettede kontoret i sommer, hvor man navngav den ‘Tech-gigant kontoret.’

Ministeriet ansatte fornylig Andreas Flensted Geertsen som chef for afdelingen.

Det er planen, at kontoret fuld bemandet skal bestå af seks medarbejdere.

Techgigant-kontoret får til opgave at “udvikle gennemtænkte politiske løsninger, som kan bidrage til at sikre større demokratisk kontrol med teknologiudviklingen og tech-giganternes indflydelse på vores samfund, vores demokrati og vores offentlige samtale,” som det hedder.

Det skal ske i samarbejde med regeringens såkaldte techgigant-taskforce, der samarbejder på tværs af de forskellige ministerier.

Andreas Geertsen er nu allerede i gang med at rekruttere nye folk. Han søger i første omgang en fuldmægtig, som skal tiltræde ved årskiftet og som skal være med til at opbygge det nye kontor.

Kontorchefen søger bredt.

“Du kan enten have et samfundsvidenskabeligt udgangspunkt for eksempel jura, økonomi, statskundskab eller forvaltning eller et mere teknologisk udgangspunkt fx naturvidenskab eller it,” hedder det.

Du kan læse mere om stillingen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere